Ana SayfaErkek ModasıBabanızın hediyesi Beymen`de

Babanızın hediyesi Beymen`de

Beymen, babasına Babalar Günü’nde ne alacağına karar veremeyenleri, sportif, klasik ve şık alternatiflerden oluşan zengin bir ürün gamıyla karşılıyor.  

Aksesuvar seven babalar için…Paul Smith markalı kol düğmesi, anahtarlık ve cüzdanlar stil sahibi babalara eşsiz hediye alternatifi oluştururken, Beymen, Etro ve Zegna markalı kol düğmesi ve kravatlar ise şıklığından vazgeçmeyenlerin kıyafetini tamamlıyor.

Rahatına düşkün ve sportif babalar için… Vilebrequin mayo ve Tod’s ayakkabı seçenekleriyle babalara keyifli ve rahat bir yaz vaat ediyor. Plajlara renk katan Grevi markalı şapka, Hartford markalı tişört ve mayolar,Seavees markalı ayakkabılar sportif babalar için Beymen Blender’da satışa sunuluyor.

Klasik giyinmeyi seven babalar için… Klasik giyimin vazgeçilmezi Beymen gömleklerin, rengarenk ya da beyaz, dar ya da bol kesimden oluşan zengin alternatifleri, babasına yıllar sonra bile kendini hatırlatacak bir hediye vermek isteyenlere hitap ediyor. Zegna, Etro ve Boss Black markalı gömlekler ise farklı tarzlardaki babalar için uygun seçenekler sunuyor. Beymen markalı tişörtler hem hafta içi hem de haftasonunda rahatlıkla giyilebilecek farklı model ve renk seçenekleri sunuyor.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI