Ana SayfaErkek ModasıBabanızın Yaz Stili Timberland’den

Babanızın Yaz Stili Timberland’den

2019 yaz sezonunda Timberland’de hem ikonik hem de yenilikçi ürünler ön planda. Babalar günü hediyesi arayanlar için ise zamansız olduğu kadar sezona özel ürün alternatifleri de var. Vadi İstanbul, Capacity  AVM Ankara Armada AVM’lerdeki Timberland mağazalarında Babalar Günü’ne özel ikinci ürüne  %20 indirim kampanyası var.
 
Geri dönüştürülmüş plastik şişelerden üretilen özel koleksiyon: Timberland Rebotl koleksiyonu
 
Bu sezonun trend ürünü, Rebotl spor ayakkabı serisi. Tüm modeller geri dönüştürülmüş plastik şişelerden oluşan, hafif ve nefes alabilen örme teknolojisine sahip Rebotl serisi, markanın süregelen çevre bilincinin bir temsilci. Bu koleksiyondaki ürünlerin üretim sürecinde PET plastik şişeler toplanıp ufak parçalara ayrıldıktan sonra kullanılabilir bir materyale dönüştürüldü. Rahatlıktan ve stilden ödün vermeyen, konvensiyonel polyestere eşit ya da daha sağlam materyal içeren Rebotl serisinin oxford ve bilekli modellerde açık gri, antrasit, turuncu, kırmızı ve haki renk seçenekleri mevcut.
 
Timberland Rebotl koleksiyonundaki Oxford ayakkabılar 599 TL ve bilekli modeller ise  649 TL fiyatlarla satışa sunuluyor.
 
Gerçek ikonlar zamansızdır: Timberland tekne ayakkabıları
 
İster şehrin içinde ister tatilde, yazın vazgeçilmezi Timberland tekne ayakkabıları. Yazın ikonu olan bu stil, sağlam ve zarif görünümü kadar rahatlığı ve dayanıklılığıyla da her ortamda kabul görüyor. Timberland tekne ayakkabıları dayanıklı kauçuk tabanı, aşınmayan pirinç bağcık delikleri, ince el işçiliği detayları, iz yapmayan ve kaymaya yivli tabanıyla  her sezon olduğu gibi bu sezon da gündemde.
 
Dış etkenlere karşı koruma sunan, yağlı deriden üretilmiş, kişiselleştirilebilir tek parça bağcıklı, Heger’s Bay ise klasik tekne ayakkabılarının yeniden yorumu. Mağazalarda ve anlaşmalı e-ticaret sitelerinde yerini alan tekne ayakkabılarının Union Wharf kumaş modeli 399 TL, klasik deriler 699 ve 799 TL, Heger’s Bay modeli ise 999 TL.
 
Babaların yaz kombinlerinde: toprak ve pastel renkler, mavinin her tonu ön planda
 
Bu yaz Timberland erkek koleksiyonunda cepli ve cepsiz kumaş şortlar, pastel tonlarda ve renkli kareli gömlekler, her sezonunun vazgeçilmezi polo çeşitleri, renkli logolu ve düz basic organik pamuk tshirtler, ince teknolojik yağmurluklar dikkat çekiyor. Hızlı koruma özelliğine sahip şort mayolar, kargo model cepli  pantolon ve şortların yanı sıra cepsiz modeller de mevcut. Sezonun öne çıkan renkleri ise yazın ruhuna uygun toprak tonları, pastel renkler ve mavinin her tonu.
 
Fonksiyonel ve teknolojik yeniliklerin yine ön plana çıktığı erkek koleksiyonu ile Timberland erkekleri yaz boyu kombinlerine hem konfor hem de stil katıyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI