Ana SayfaMagazinBağdat Caddesi Swarowski mağazası açıldı

Bağdat Caddesi Swarowski mağazası açıldı

Dünya genelinde tüm önemli moda başkentlerine yayılan Swarovski, on yıldan bu yana 1900’den fazla butik ve bayileriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Kristal mücevherler, moda aksesuarları ve ev dekorasyon objeleri bulunan mağazaların yeni vitrin anlayışıyla, eşsizliğini koruyan aynı zamanda herkese hitap eden ‘Modern Lüks’ bir marka olma yolunda ilerlemekte.

Bağdat Caddesi’ne açılan yeni şubesi, özel tasarımı ile diğerlerinden ayrılıyor.Ünlü tasarımcı Tokujin Yoshioka ile güçlerini birleştiren Swarovski , yeni konsepti ile kristalin sonsuz olasılıklarını vurgularken, doğaya olan tutkusunu da ‘Kristal Orman’ teması ile benimsiyor. Butiğin dış cephesinde kullanılan sayısız prizma ile caddenin ışıltısını olduğu gibi yansıtan büyüleyici vitrinler de yoldan geçenlerin dikkatini çekiyor.

Dış cephede yaşanan renk şöleni içeri girdiğinizde de devam ediyor ve ‘Kristal Orman’ hayat buluyor. Farklı boyutlarda ki beyaz rölyef plazmalar mekana görsel bir derinlik katarken,  dik ve yatay vitrinler rölyef duvarlara entegre edilerek ürünlerin kendi doğalarında sergilenmesini sağlıyor.

Markanın imzası olan göz alıcı Kristal Kuğu girişte sizleri karşılarken; tavandan sarkan modern sanat enstalasyonu da, Swarovski’nin yenilik ve yaratıcılığını simgeliyor. Kristal Orman tasarımı, Swarovski için çok değerli iki kavramı ‘Modern Lüks’ ve ‘incelik ile mükemmeliyet arayışı’nı simgelerken, sizleri de mağazadan içeri girdiğiniz andan itibaren bu büyünün içine çekiyor.

Swarovski Bağdat Caddesi’nin dün akşamki açılışında, Swarovski Türkiye Tüketici Ürünleri Bölümü Ülke Müdürü Aslı Tezcan konukları karşılarken yeni konsepti tanıtı. Yeni şubeyle ilgili açıklama yapan Tezcan: “Rüyalarımız gerçek oldu; Bağdat Caddesi’nin kalbinde bir “keyif durağı” açmış olmaktan dolayı çok heyecanlıyız. Doğru zaman ve doğru mekan için beklediğimiz süreç sona erdi ve Bağdat Caddesi’ne imzamızı attık.” dedi. Bölgesinde ilk olan ‘Kristal Kuğu’ konseptli mağazalarını açmaktan çok mutlu olduğunu da belirten Aslı Tezcan’a Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Swarovski Tüketici Ürünleri Operasyonları Bölümü Orta ve Doğu Avrupa Başkan Yardımcısı Markus Ludescher, Bölge Kurumsal İletişim Müdürü Heiko Koenig ile İş Geliştirme Müdürü Rike Schlaak da eşlik etti. Modaya yön veren mankenlerden Ece Sükan da, Atıl Kutoğlu imzalı elbisesiyle açılışta göz kamaştırdı.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI