Ana SayfaGüzellikBaharı KAIBEAUTY Natural’in İyi Hissettiren Serum Serisi İle Karşılıyoruz

Baharı KAIBEAUTY Natural’in İyi Hissettiren Serum Serisi İle Karşılıyoruz

Doğa bize iyi geliyorsa biz de doğaya iyi gelmeliyiz.
 
Bahar aylarının gelmesiyle birlikte uzun süren kış döneminden çıkan cildimize en iyi bakımı sağlamak için %100 doğal içeriklerle formüle edilen Cilt Bakım Serum Serisinin farklı cilt tiplerinin ihtiyaçlarına göre yüz ve göz çevresi için hazırlanan pratik formüllerine yakından bakıyoruz:
 
GLOW YÜZ BAKIM SERUMU – OLGUN ve KURU CİLTLER İÇİN
 
Olgun ve kuru ciltlerin ihtiyaçlarını merkeze alan Glow Yüz Bakım Serumu, %100 doğal içerik ve vitaminlerle formül edilen bir anti-aging bakım serumudur. Onarıcı doğal yağlar ve vitaminlerle geliştiren formülü, cildinizin derinlemesine nemlenmesine ve elastikiyetinin artmasına yardımcı olur. İçerdiği C vitamini (VCIP) ve E vitamini cilt bariyerinin güçlenmesine destek olurken cilde doğal bir ışıltı verir. Aynı zamanda formülünde yer alan birbirinden değerli Avokado, Kuşburnu, Baobab, Hodan, Jojoba, Nar Çekirdeği sabit yağları ile Gotu Kola Ekstresi, Elemi, Ylang Ylang, Ölmez Çiçek, Itır, Günlük, Neroli uçucu yağları cildi sıkılaştırırken; yaşlanma karşıtı etkisiyle de cilt bakım ritüellerinin vazgeçilmezlerinden olmaya aday.
 
 
BALANCE YÜZ BAKIM SERUMU – KARMA ve YAĞLI CİLTLER İÇİN
 
Karma ve yağlı cilt tiplerin ihtiyaçlarını merkeze alan Balance Yüz Bakım Serumu, %100 doğal içeriği ile ciltteki sebum dengesini düzenlerken onarıcı doğal yağlar ve bitkisel aktiflerle geliştirilen formülü, gözenek, siyah nokta ve sivilce oluşumunu azaltıyor. Ciltte yağ dengesi sağlayan, gözenekleri küçülten, akne ve sivilce görünümü iyileştiren bu özel serum her yaştan sivilceye meyilli ve yağlı ciltlerin kullanımına uygun olup formülünde yer alan Üzüm Çekirdeği, Macadamia (Cadı Fındığı), Tamanu, Aloavera baz yağlarının yanı sıra Çay Ağacı, Biberiye, Lavanta, Limon, Mür, Itır Uçucu Yağları ile ciltteki sebum dengesini düzenliyor.
 
BOOST GÖZ SERUMU – ANTI AGING ve AYDINLATICI ETKİ
 
Göz çevresinin aydınlık, canlı ve genç görünümünü merkeze alan Boost Göz Serumu, %100 doğal içerik ve vitaminlerle göz çevresini kusursuzlaştırıyor. Onarıcı yağlar, bitkisel aktifler ve vitaminlerle geliştirilen formülü, göz çevresinin nemlenmesini ve elastikiyetinin artmasını sağlıyor. Göz çevresinde kırışık görünümünü azaltan, aydınlatıcı ve parlak bir etki sağlatan Boost Göz Serumu, yorgunluk belirtilerinin azalmasını sağlayarak sağlıklı ve genç bakışlar yaratıyor. Aynı zamanda roll başlığı sayesinde pratik ve kolay bir kullanım sağlayan göz serumu; içeriğindeki %100 doğal kuşburnu, kenevir, Macadami (Cadı Fındığı), Üzüm Çekirdeği, Hodan, Canola,  At kestanesi Ekstraktı, Ölmez çiçek, Akgünlük, Mür uçucu yağları ile C ve E vitamini sayesinde göz çevresinin nemlenmesine ve elastikiyetin artmasına yardımcı oluyor.
 
 
#doğaylaiyihisset
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI