Ana SayfaModaBalmain defilesinde Alessandro Ambrosio

Balmain defilesinde Alessandro Ambrosio

İlkbahar-Yaz 2016 Erkek Koleksiyonları sergilenirken, tasarımcılar defilelerinde farklı bir şey yapmak için adeta yarışta.. Olivier Rousteing de bu tasarımcılardan biri olarak geçtiğimiz hafta modaseverlerin beğenisine sunduğu erkek koleksiyonunun defilesinde, kadın koleksiyonuna da yer verdi. 12 ayrı look`u podyumlara sunan başarılı tasarımcı, yeni koleksiyonunda vücuda tam oturan delikli elbiseleri ve kullandığı büyük takılarla dikkat çekti. Elbiseleri görünce akla Kim Kardashian gelmiyor değil.. Olivier Rousteing`in en büyük takipçilerinden biri olan Kardashian`ı muhtemelen yakın zamanda bu kıyafetlerden birkaçı ile görürüz. 

Defilede yer alan modellere gelince: Alesandra Ambrosio, Catherine McNeil, Devon Windsor ve Constance Jablonski bu sezon Oliver Rousteing`in seçtiği modeller oldu.

Bonus:

Dediğimiz gibi farklılık peşinde koşan tek tasarımcı Olivier Rousteing değil.. Givenchy`nin kreatif direktörü Riccardo Tisci de bu sene Bahar 2016 Kadın Koleksiyonu`nu Paris Moda Haftası`nda değil, New York Moda Haftası`nda modaseverlerle buluşturacağını söyledi. WWD`nin haberine göre defile 11 Eylül`de gerçekleşecek. Amerika için çok önemli bir gün olduğunu söyleyen Tisci, defilesinde aile ve sevginin altını çizip, bir kutlama havası yaratmak istediğini söylüyor. Tisci, defile için sanat direktörü Marina Abramovic ile çalışıyor. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI