Ana SayfaGüzellikBath & Body Works Sonbaharda Bir Başka Çiçek Açıyor!

Bath & Body Works Sonbaharda Bir Başka Çiçek Açıyor!

Bath & Body Works hem eviniz hem sizin için, en sevilen çiçeklerden gülü farklı bir boyuta taşıyor. Vücut bakım serisi Rose koleksiyonu, geleneksel gül suyuna kremsi misk ve yasemin yapraklarından oluşan narin bir karışım ekleyerek modern bir sonuç yaratıyor. Vücut jeliyle başlayan bakımınızı vücut kremiyle bütün güne yayma şansını size sunan Bath & Body Works Rose serisinin eşsiz kokusuna karşı koyamayacaksınız.

Bath & Body Works’ün yarattığı Love koleksiyonunda gül, bu sefer vanilya ile eşleşiyor ve aşkı yeniden tanımlıyor. İlhamını kendine güvenden ve birleştirici güçten alan gül yağının, rahatlığı teşvik eden vanilyayla bir araya gelmesi sayesinde koşulsuz sakinlikle buluşuyorsunuz. Koleksiyonda duş jellerinin, vücut kremlerinin ve peelinglerin yanı sıra esans yağlar da yer alıyor. Aromaterapi için kullanılan esans yağlarını; duşta sprey olarak kullanabilir, direk cildinize uygulayabilir, sıcak ya da soğuk suya karıştırıp günlük bakımınızın bir parçası haline getirebilirsiniz. Bunlar dışında, yoga matınıza ve yastığınıza uyguladığınız nane, ylang ylang ve bergamot esanslarıyla ister rahatlar isterseniz enerjinizi yükseltip gün boyu dinamik olabilirsiniz.

Fall Florals ailesinin en yeni iki üyesi Violet Plum ve Almond Blossom kokuları. Violet Plum yumuşak menekşe yapraklarının, şekerli erik kokusu ve odunsu notalarla birleşmesinden oluşuyor. Almond Blossom ise; tatlı badem yağının, nadide vanilya orkidesi ve kaşmir misk ile harmanlanması sonucunda ortaya çıkan eşsiz bir koku.
Bath & Body Works sonbaharın gelişini “Thanks God it’s Fall” ailesiyle kutluyor ve iyi ki sonbahar var diyor!
Koleksiyondaki Marshmallow Pumpkin Latte, Champagne Apple & Honey, Whipped Vanilla & Spice, Bright Autumn Blooms, ve Crisp Orchard Leaves kokularıyla sonbahar keyifli bir hale geliyor.

Bath & Body Works’ün bir başka koleksiyonu olan Pumpkin Everything, balkabaklı her şeyi kutlayan eğlenceli ve endişeden uzak bir koleksiyon. Balkabağının sonbaharı hatırlatan rengi ve kokusundan ilham alan bu koleksiyon ile sonbaharı evinize taşıyacaksınız.

Sonbaharda yapılan ritüellerden ilham alan Fall Bucket List koleksiyonu, yapraklar arasında zıplamak ve meyve ağaçlarının arasında yürüyüş yapmak gibi aktivitelerden ilham alıyor. 9 Ekim’de mağazalarda olacak Fall Floral koleksiyonu aldığı bu ilhamı koleksiyon ambalajlarında yaşatarak, sonbahar böyle kokar dedirtiyor!
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI