Ana SayfaGüzellikBath&Body Works True Blue Spa Koleksiyonu

Bath&Body Works True Blue Spa Koleksiyonu

Bath&Body Works`ün yeni koleksiyonlarıyla artık spa keyfini evde yaşamanız mümkün. Kolay kullanımlı spa tedavisi sunan True Blue Spa koleksiyonundaki ürünler cildinize bakmanın yanı sıra rahatlama hissi veriyor. El, ayak, vücut ve güneş bakımı ürünleri bulunan koleksiyondaki el bakım ürünleri ile 60 saniyede manikür yaptırmış gibi bakımlı ve yumuşak ellere sahip olabilirsiniz. Jatomi Maçka Residance Spa`da deneme fırsatı bulduğumuz bakım ürünleri arasında özellikle el ve vücüt ürünleri bizim favorilerimiz arasına girdi. 

Bath&Body Works`ün diğer bir yeniliği ise tüm vücudunuza ferahlık ve rahalık hissi veren Aromatherapy koleksiyonu. Kokusuyla tüm hislerinizi harekete geçiren koleksiyonda farklı günlük ihtiyaçlarınız için hazırlanan 4 ayrı serivar. Uyku sorunu yaşayanlar için `uyku serisi`, enerjiye ihtiyaç duyanlar için `enerji` serisi, özgüven arttıran afrodizyak etkili `Romantizm` serisi, stresten arındıran `anti-stress` serisi!

Aromatherapy Koleksiyonu’nun yüksek performanslı, hoş kokulu karışımlardan en iyi sonucu almak için  kokuları derinlemesine içinize çekerek ve en iyi sonucu elde etmek için günlük rutininizin bir parçası olarak kullanabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI