Ana SayfaYaşamBayramda Gezlong`dan indirimli lüks tatil teklifi

Bayramda Gezlong`dan indirimli lüks tatil teklifi

Türkiye’nin üyelere özel ilk online seyahat kulübü gezlong.com, bayram tatiline özel sunduğu tekliflerle seyahatseverlerin bayram rotasını belirliyor. İster güneş tatili, ister sıradışı bir yurtdışı turu, ister birkaç günlük spa kaçamağı, gezlong.com üyelerini birçok farklı seçenek bekliyor.  

Gezlong’da yer alan tüm oteller, deneyimli bir ekip ile her biri alanında uzman gezginler ve seyahat yazarları tarafından seçiliyor. Seyahat yazarı ve rehber Saffet Emre Tonguç, seyahat yazar ve editörleri Zeynep Erekli, Zeynep Boneval, Koray Kantarcıoğlu ve Bahar Akıncı’nın aralarında bulunduğu Gezlong’un seyahat editörleri, teklif edilen tüm otelleri titizlikle inceleyip onaylıyor. Gezlong, inanılmaz tatil tekliflerinin yanı sıra, üyelerine gidecekleri yerlerle ilgili birinci elden güvenilir görüşler, çok özel bilgiler ve zengin bir seyahat içeriği sunuyor.

Bayram için Gezlong`un deneyimli ekibinin sizler için hazırladığı tatil fırsatlarını görmek için hemen fotogaleriye tıklayın. Ardından da www.gezlong.com `a girerek size uygun tarihi seçip ister yurtiçi ister yurtdışı  tatilinizin keyfine bakın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI