Ana SayfaGüzellikBC Acil Kurtarma Serisi

BC Acil Kurtarma Serisi

Biyomimetik Saç Onarım Teknolojisi ile her saç teline %100 onarım… Yeni nesil saç terapisi BC ACİL KURTARMA SERİSİ, yıpranmış ve kimyasal işlem görmüş saçları Biyomimetik Saç Onarım Teknolojisi ile yeniden canlandırarak ve yapılandırarak eski sağlığına ve güzelliğine kavuşturuyor. Günümüzde birçok bilimsel devrimin kaynağını oluşturan Biyomimetik, sorunların doğadaki çözüm yöntemlerini araştırıyor ve bu çözümü uyguluyor.

Bu teknoloji,  BC ACİL KURTARMA SERİSİ ile saçlarınıza yeniden sağlık ve güzellik aşılıyor. Saçı sadece onarmakla kalmıyor, kusursuz ve sağlıklı saç yüzeyini yeniden yaratıyor. %100 sağlıklı saç yüzeyini yeniden yaratmak için dıştan içe etki ediyor, saça gücünü ve esnekliğini yeniden kazandırıyor. Saçın doğal yapısını kopyalayarak, her bir saç telinde %100 sağlıklı bir yüzey oluşturuyor.

BC ACİL KURTARMA SERİSİ, Biyomimetik Teknolojisini, BC Amino Cell Rebuild Teknolojisi ile destekliyor. Biyomimetik Teknolojisi saç yüzeyini yenilerken, BC Amino Cell Rebuild Teknolojisi de içeriye işleyerek saçın yapısındaki boşlukları sadece doldurmak yerine, onları yeniden yapılandırıyor. Schwarzkopf Professional laboratuvarlarında yıllar süren kapsamlı araştırmalar sonucunda geliştirilen BC Amino Cell Rebuild Teknolojisi ile her uygulamada saçlar güç ve esneklik kazanıyor, göz alıcı bir parlaklığa kavuşuyor.
BC Acil Kurtarma Durulanmayan Sprey Kremi: Saç bakımınızı tamamlayan bu krem, sprey formatında. Durulanmama özelliği ile saç bakımını gün boyunca devam ettiriyor. Kusursuz ve sağlıklı bir saç yüzeyi için saçı ağırlaştırmadan yatıştırıyor ve yoğun onarım sağlıyor.
 
BC Acil Kurtarma Durulanmayan Kürü: Zamanı olmayanlar için bir kurtarıcı. Püskürtülerek uygulanabilen ve son derece hafif olan bu ürün, uzun ömürlü onarım ve dayanıklılık sağlıyor. Üstelik durulama gerektirmiyor.
 
BC Acil Kurtarma Şampuanı: Etkili bakım sürecine başlamak için ideal olan Yeni BC Acil Kurtarma Şampuanı, yoğun onarım ve temizleme sunuyor ve son derece hafif.  
 
BC Acil Kurtarma Kremi: Yoğun yapısına rağmen son derece de hafif olan ürün, üstün formülü ile saç telinin üst tabakasını yatıştırıyor ve saç yüzeyini onarıyor. Hızlı ve kolay günlük onarım için ideal bir çözüm sunuyor.
 
BC Acil Kurtarma Kürü: Kremsi ve yoğun bir dokusu bulunan Yeni BC Acil Kurtarma Kürü saçın gücünü, ipeksi dokunuşunu ve kontrol edilebilirliğini yenileyen haftalık bakım kürü olarak son derece etkili sonuçlar yaratıyor.
 
BC Acil Kurtarma Kırık Uç Önleyici: Saçlarını sağlıklı bir şekilde uzatmak isteyenlere! Saç yüzeyini yatıştıran ve kırık uçlara ekstra bakım sağlayan ürün saçı sarıyor ve saç kırıklarının önüne geçiyor.
 
BC ACİL KURTARMA SERİSİ ürünlerini Eczacıbaşı- Schwarzkopf Professional salonlarından temin edebilir ve saçlarınıza uygulayabilirsiniz. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI