Ana SayfaGüzellikBeautyME Akmerkez'de Açıldı

BeautyME Akmerkez’de Açıldı

Güzelliğe ilginin artmasında sosyal medyanın etkisi büyük. Akıllı telefonlara yüklenen aplikasyonlar, sosyal medya üzerindeki filtreler sebebiyle hayal edilen yüz ya da vücut üzerinde yapılacak işlemlerin limiti yok. Özellikle son dönemde online olarak gerçekleşen toplantılarda yüze yapılan operasyonlarda artış görülüyor. Her dönem değişen güzellik algısıyla estetik operasyonlarda da trendler ortaya çıkıyor.Photoshop aplikasyonlarının aksine gerçek cerrahide yapılacak işlemlerin belirli bir limiti var. Bu limit hastadan hastaya değişiyor. Son trendler arasındaki Hollywood yanağı, velashape, dudak kaldırma bunlardan birkaçı. Hem trendleri hem de bu trendlere olan bağlılığımızı sosyal medya uygulamaları etkiliyor. Bu yenilikleri kadınlar kadar artık erkekler de takip ediyor ve deniyor.

Hepimiz daha güzel, daha genç görünmek istiyoruz. Fazlalıklarımızdan kurtulmak, ideal vücut ölçülerine sahip olmak… İçimizde istemeyen yoktur. Cerrahi dışı yöntemler de son zamanlarda çok popüler. Önceleri bu tip işlemler çok pahalıydı ve erişimi de zordu. Ancak, şimdi herkesin erişimine açık ve daha doğal sonuçlar sağlanıyor. 

Akmerkez’de yeni açılan BeautyMe Güzellik Merkezi de sağlıklı güzellik anlayışından yola çıkarak hizmet vermeye başladı. Türkiye’de alışveriş merkezi içindeki tek güzellik merkezi olarak hizmet veren BeautyMe, ocak ayından bu yana vücut şekillendirme, bölgesel zayıflama, medikal estetik, cilt bakımı, lazer epilasyon ve kalıcı makyaj alanlarında hizmet sunuyor. BeautyMe’nin profosyonel ekibi danışanlara kişiye özel ve kendilerini en iyi hissedecekleri güzellik deneyimini yaşatıyor. İleri teknolojinin sunduğu cihazların kişinin anatomik yapısı ve metabolizmasına uygun bir şekilde programlanması güzel yaş alan yüzler, sağlıklı ve ideal vücutlar oluşturulmasında en büyük etken olduğunu savunan BeautyMe haftanın 5 günü saat 10-20.00 arasında hizmet veriyor.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI