Ana SayfaGüzellikBeautytox ile iğnesiz botoks etkisi

Beautytox ile iğnesiz botoks etkisi

İsviçre mucizesi SwissCare artık Türkiye`de! Dermokozmetik ürünleriyle 40 ülkede kadınların vazgeçilmezi haline gelen SwissCare özellikle iğnesiz botoks etkisi yaratan ürünü Beautytox ile dikkat çekiyor. Bu ay içinde eczanelerdeki yerini alacak olan SwissCare ile istenmeyen kırışıklıklardan kurtulabilirsiniz. İğneli botoksa oranla çok daha uygun bir fiyata botoks etkisi yaratan Beautytox serumu acısız bir şekilde kırışıklıklarınız ve ifade çizgilerinizin yok olmasını sağlıyor.

Botoks ile aynı mantıkta çalışan yani yüz kaslarının gevşetilmesi ile kırışıklıkları ve ifade çizgilerini azaltan yaşlanma karşıtı bir serum olan Beautytox, aynı zamanda cildin yapı taşları olan kolajen, elastin ve hiyalüronik asit üretimini uyarıyor, cildin en alt tabakasına kadar derinlemesine nüfuz ediyor, böylelikle cildi sıkılaştırarak esnekliğini geri kazandırıyor. Botoksta en çok korkulan doğal olmayan bir ifade yaratılması ise Beautytox`da söz konusu değil. Bu da oldukça önemli bir detay. Serum sadece kırışıklık oluşan bölgeleri düzeltip iyileştirerek doğal yüz hatlarına uyum sağlıyor veneme en fazla ihtiyaç duyan ve kolajensiz bölgeleri hedefliyor.

Beautytox`tan en iyi sonucu olabilmek için göz çevresi, dudak çevresi ve kaşların üstü gibi ifade çizgilerinin en belirgin olduğu bölgelere, günde iki kez uygulamalısınız. Serumu her zaman kullandığınız gündüz ve/veya gece kreminin altına sürebilirsiniz. Eczanelerden ulaşabileceğiniz Beautytox`un satış fiyatı ise 295 TL.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI