Ana SayfaGüzellikBEE'O Propolis "Zirvede Aşk" Kutusu ile Hem Sevgilinizi Hem Kendinizi Şımartın

BEE’O Propolis “Zirvede Aşk” Kutusu ile Hem Sevgilinizi Hem Kendinizi Şımartın

Kutu içeriğinde bulunan 2 adet BEE’O Kudret Narı Kırmızı Ginseng Propolis Shot, 2 adet BEE’O Roll-On ve 2 adet BEE’O Apicare Propolisli Dudak Koruyucu ile hem kendinizi hem sevdiğinizi şımartmaya hazır olun…

Sevgililer Günü’nde hediye arayışında olanların genel tercihi sevgiliye en güzel ve en özel hediyeyi seçmek oluyor. Özellikle doğal ürünlere olan ilgi seçilen hediyelere de yansıyor. Türkiye’nin ilk ve tek inovasyon ödüllü Anadolu Propolisi markası olan BEE’O ise Sevgililer Günü’ne özel olarak hazırladığı Zirvede Aşk kutusu ile doğallık, sağlık ve ferahlığı bir arada sunuyor.
 
“Zirvede Aşk” Kutusu İçeriği;

BEE’O Kudret Narı Kırmızı Ginseng Propolis Shot
Kudret narı, kırmızı ginseng ve Anadolu propolisinin birleşiminden oluşan BEE’O Kudret Narı Kırmızı Ginseng Propolis Shot, yetişkinlerin beslenmesine hem doğallık hem de lezzet katıyor. Kudret narı, kabakgiller familyasından olan ve tropik iklim bölgelerinde yetişen bir bitkidir. İçeriğinde doğal olarak demir, kalsiyum, fosfor mineralleri, A, D, C ve B grubu vitaminleri bulunur. Kırmızı ginseng ise ginsenosit isimli etken maddeyi en yüksek oranda içerir. Anadolu propolisi ise yüksek fenolik ve flavonoid içeriğine sahiptir. BEE’O Kudret Narı Kırmızı Ginseng Propolis Shot zengin besin bileşimiyle günlük beslenmeye değer katar. 1 adet BEE’O Kudret Narı Kırmızı Ginseng Propolis Shot, zengin C vitamini içeriği ile günlük C vitamini ihtiyacınızı karşılar.

BEE’O Roll-On
Bakım rutininizin yeni favorisi olmaya aday BEE’O Roll-On, tamamen doğal bileşenlerden oluşuyor, renklendirici, paraben ve parfüm içermiyor. Besleyici arı ürünleri ve doğal yağlar ile hazırlanmış olan BEE’O Roll-On‘un içeriğinde, Anadolu propolisi, çinko, shea yağı ve gliserin bulunuyor.  Vücudun doğal yapısı ile uyumlu olduğundan cildin nefes almasına izin veren BEE’O Roll-On, temiz ve kuru koltuk altına uygulanılarak cildi tahriş etmeden 12 saate kadar etkili koruma sağlıyor. Ürün, “Ferah&&Aktif” ve “Taze&Çiçeksi” olmak üzere iki farklı çeşidiyle satışa sunuluyor.

 BEE’O APICARE Propolisli Kara Mürverli ve Propolisli Ham Ballı Dudak Koruyucuları
İçeriğindeki polifenol zengini kara mürver meyvesi dudaklarınızı doğal olarak renklendiriyor. Cildi besleyerek nem dengesinin korunmasına destek olan Anadolu propolisi ise daha canlı ve bakımlı dudaklara sahip olmanızı sağlıyor. Propolisli kara mürverli dudak koruyucuyu dudaklarınıza ince bir tabaka halinde uygulayarak ihtiyaç duydukça kullanabilirsiniz. Propolisli ham ballı dudak koruyucu ise, İçerisinde bulunan yoğun ham balın besleyici özelliği ile dudaklara ihtiyacı olan nemi sağlarken bakım yapıyor. Yoğun formülü ile özellikle çatlamış ve kurumuş dudaklara hızlı çözüm sunan formülü ve doğal koruyucu bariyer etkisi ile her hava koşulunda dudaklarınızda nemli ve canlı bir görünüm sağlıyor
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI