Ana SayfaDekorasyonBelly Armor Battaniye

Belly Armor Battaniye

BELLY ARMOR ürünleri, doğmamış bebeğinizi modern yaşam koşullarıyla beraber hayatımıza girmiş olan elektronik ürünlerin yaydığı radyasyondan maksimum koruma sağlamak amacıyla geliştirilmiş.

Günlük hayatımızın vazgeçilmezleri haline gelmiş olan cep telefonları, bilgisayarlar, MP3 çalarlar, medya aletleri, baz istasyonları, enerji nakil hatları, televizyonlar, mikrodalga fırınlar, kablosuz ağlar ve benzeri birçok elektronik alet yaydıkları radyasyonla anne adaylarının ve bebeklerinin sağlıklarını riske atmakta.
Çoğu gümüş iplikten yapılmış özel RADIASHIELD kumaşı ve en yüksek kalitede malzemelerle üretilen BELLY ARMOR, emniyet ve rahatlığı şıklıkla birlikte sunarak radyasyondan korunmayı sağlıyor.
RADIASHIELD kumaşı aynen topraklama kablosunun elektrik akımını nötrleştirdiği gibi gelen elektromanyetik dalgaları nötrleştirerek günlük radyasyona karşı kalkan görevi görüyor. Bu şekilde anne adayları ve bebeklerinin üzerinde oluşan radyasyona maruz kalma oranı minimuma indiriliyor.
Koleksiyon içinde yeralan The Belly Blanket (Battaniye) güvenli, hafif, nefes alan ve anti-alerjik olmakla beraber aynı zamanda çamaşır makinesinde de rahatlıkla yıkanabiliyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI