Ana SayfaMagazinBen Affleck'in Açıklamalarına Jennifer Garner'ın Yakınlarından Tepki

Ben Affleck’in Açıklamalarına Jennifer Garner’ın Yakınlarından Tepki

Ben Affleck ve Jennifer Garner 2018 yılında boşanmışlardı. Ancak evlilikleri bundan çok daha önce bitmişti. O süreçte Ben Affleck, rehabilitasyon merkezinde alkol bağımlılığı tedavisi görmüş, süreçte Garner ona fazlasıyla destek olmuştu.

Tüm bunların ardından yıllar sonra Ben Affleck verdiği bir röportajda biten evliliğine dair ilgi çeken açıklamalarda bulundu: “İçmeye başlamamın nedenlerinden biri evliliğimdi. Kapana kısılmıştım. Çocuklarım için kalıyordum ve mutlu değildim. Gerçekten acele ettik, bu yürümeyen bir evlilikti. Sevdiğim ve saygı duyduğum kişiyle artık evli kalmamam gerekiyordu. İkimiz de denedik. En sonunda çocuklarımızın evlilik konusunda görmesi gereken rol modelin bu olmadığına karar verdik.

Bu açıklamalar elbette oldukça ses getirdi. Özellikle de Jennifer Garner’ın yakın çevresi duruma tepkisiz kalamadı. Röportajdan sonra Jennifer Garner’a yakın bir kaynak, yaptığı açıklamalarda Ben Affleck’in söylediklerini “iğrenç” olarak nitelendirdi: “Ben korkunç şeyler yaptığında ve kötü şeyler yaşadığında onu tekrar ayağa kaldıran tek kişi Jen oldu. Jen onu seviyordu, bu nedenle de hep destek için yanındaydı.

Bir başka kişi ise “Jen, Ben’in neden boşandıkları konusundaki ifadelerinden memnun değil. Evliliğinde kapana kısılmış hissettiğini söyleyen bir röportaj verdi; Jen asla bu ifadeyi kullanmaz, halka böyle bir açıklama yapmazdı. Bu tam olarak saygısızlık. Düşünürseniz, bu Jen ve çocuklarına atılmış bir tokat gibi.

Ben Affleck’in şu sıralar aşk yaşadığı Jennifer Lopez’in ise aktörün bu açıklamalarına sinirlendiği ortaya çıktı. Lopez’in yakınları, bu durumun içine çekilmek istemediğini belirtiyor. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI