Ana SayfaModaBerinza`ya Sedef Çalarkan Enerjisi

Berinza`ya Sedef Çalarkan Enerjisi

Yorumladığı Neo-Osmanlı akımıyla konsept tasarımın trend setter ismi haline gelen Sedef Çalarkan, Berinza için İlkbahar-Yaz koleksiyonu ile yine fark, yenilik arayanlara ilginç alternatifler sunuyor.

Simurg’dan ilham alan tasarımlar

Birlik ve çokluk gibi iki zıt kavramı simgeleyen, Anka kuşunun göz alıcı parlaklığı Berinza’nın Sedef Çalarkan imzalı kreasyonuna taşınıyor. Berinza koleksiyonunun parçaları özel tasarım t-shirt’ler, deri yelek, deri ince fular, deri montlar, etekler, çanta, bileklik gibi aksesuarlardan oluşuyor. Yarı değerli taşlarla bezenmiş mücevherler, deri tasarımların üzerini süslüyor.

Sedef Çalarkan`a Yıldırım Mayruk desteği

Sedef Çalarkan’ın Berinza için hazırladığı bir diğer koleksiyon ise “couture” t-shirt’lerden oluşuyor. Bir eşi daha olmayan Sedef Çalarkan`ın hocası, couture`ün duayeni Yıldırım Mayruk tekniği ile tek tek birbirinden farklı işlenen bu çok özel parçalar, stil tutkunlarının mutlaka sahip olmak isteyeceği detaylar içeriyor. Tamamen el işçiliği ile boncuk ve kristal taşlardan oluşan t-shirt’ler tıpkı birer sanat eseri gibi görünüyor.

Kurumsal firmalara yaptığı sıradışı tasarımlarla dikkat çeken Çalarkan, yaza girerken enerjisini Berinza’nın yeni koleksiyonlarına yansıtıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI