Ana SayfaYaşamBest Boutique Hotel 2017: Perdue Otel

Best Boutique Hotel 2017: Perdue Otel

16-18 Şubat tarihlerinde dünya turzimine yön veren World Tourism Forum İstanbul’da gerçekleşti. Dünya turizminin Oscar’ı sayılan ve turizm endüstrsinin en prestijli ödülü olan “World Tourism Forum Awards” sonuçları, galası Çırağan Palace Kempinski’deki galada açıklandı. Perdue Otel, 2017 yılı “Best Boutique Hotel” ödülünü aldı.

“Best Boutique Hotel 2017” ödülünü alan Perdue Otel, Türkiye’ de bir ilke sahip; çadır/oda konseptiyle doğanın içinde konforu en sade şekliyle yaşatıyor. 2012 yılından beri hizmet veren Perdue; huzuru ve romantizmi bir arada yaşatan, insanı şehir hayatından koparan iki kişilik bir kaçış oteli.

Akdeniz’in eşsiz maviliğinin yanı başında, Faralya’nın muhteşem doğasında, eşsiz tasarımlı 11 odası ve her odasının verandasındaki jakuzisi, balıkçının yakaladığı taze deniz ürünleri ve mezelerin sunulduğu restoranı, açık hava sineması, yoga ve masaj uygulamaları ile kaçamaklar için çok romantik bir seçenek.

Doğanın içinde yürüyüş, jeep safari, dalış, yamaç paraşütü gibi aktivitelere de katılabilirsiniz. Bu sezondan itibaren ise lüks “motor sailing” teknesiyle, Likya’nın bakır koylarında kısa süreli mavi yolculuk keyfini misafirlerine yaşatmaya başlayacak. 

Daha fazla bilgi için:
www.perdue.com.tr

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI