Ana SayfaModaBeyaz Sneaker Alarmı

Beyaz Sneaker Alarmı

Son zamanlarda sokak modası deyince akla ilk olarak sneakerlar geliyor. Moda haftalarında sokak modası galerilerini inceleyin, hepsinde böyle bir kombin görüceksiniz. Erkek, kadın fark etmiyor.Kim ne giyerse giysin altına beyaz spor ayakkabısını giyip çıkıyor.

Tabi bunda Adidas, Nike, Saint Laurent gibi markaların etkisi de oldukça fazla. Örneğin bu sene Adidas`ın Stan Smith Koleksiyonu bu akımı başlatan en büyük etkenlerden biri. Üstelik Adidas bununla da yetinmedi bir özel koleksiyon da Raf Simons`la yaptı. Tabi bunlar kısa zamanda tüketilerek, moda takipçilerinin favori parçaları haline geldi. 

Gisueppe Zanotti`nin sneakerları da asıl hakkını bu sene aldı diyebiliriz. Her zaman olduğu gibi şık tasarımları, bu sezon yine ünlü isimlerin ayağındaydı. Geçen sezon Isabel Marant`la patlayan topuklu spor ayakkabı trendi, bu sene topuksuza dönüştü ve o belli bir kesime göre itici bulunan Isabel Marant`ların yerini topuksuz, düz spor ayakkabılar aldı. 

Nike ise Air koleksiyonu ile tutturduğu başarıyı Air Force`larla devam ettirdi ve yeni akıma ayak uyduran bir diğer marka oldu. 

Fotogalerimizi incelerseniz hem sokak modasından, hem de ünlülerin stillerinden kareler görebilirsiniz. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI