Ana SayfaYaşamBeymen’in Ayrıcalıklarla Dolu Hediye Dünyasında Yılbaşı Alışverişi

Beymen’in Ayrıcalıklarla Dolu Hediye Dünyasında Yılbaşı Alışverişi

Yılın en heyecan dolu dönemi yaklaşırken gözalıcı ayakkabı ve çantalardan aksesuarlara, rengarenk berelerden niş parfümlere, özel hediye setlerinden ev ürünlerine dünyaca ünlü markaların 2020-2021 Sonbahar Kış koleksiyonundaki sayısız hediye seçenekleri BEYMEN’lerde ve www.beymen.com adresinde sizleri bekliyor. 
 
Yılbaşı hediyelerinizi seçerken dilerseniz kişiye özel hediye danışmanlık servisi Beymen Gift uzmanlarından yardım alabilir, ayrıca BEYMEN Adrese Teslim Hizmeti ile Türkiye’nin neresinde olursa olsun hediyelerinizi en hızlı şekilde sevdiklerinize ulaştırabilirsiniz.
 
Kadınlara Özel Hediye Alternatifleri:
 
Ayakkabı ve Çanta tutkunları için:
Feminen modelleriyle Aquazzura, Christian Louboutin, Valentino Garavani ve Manolo Blahnik, gösterişli stilettolarıyla Jimmy Choo ve Amina Muaddi, gözalıcı tasarımları Dolce & Gabbana, Gianvito Rossi ve Giuseppe Zanotti en özel yeni yıl hediye alternatifleri arasında yer alıyor. Ayrıca Chloe, Etro, Tod’s, Stella McCartney, Golden Goose’un aralarında yer aldığı dünya markalarının yeni sneaker modellerine, Coolway ve Moonboot’un birbirinden şık kar botlarına da göz atmayı unutmayın.
 
Çanta tutkunları için; Paco Rabanne ve Rosantica’nın payet işlemeli çantaları, Alexander McQueen’in göz alıcı clutchları, Bottega Veneta, Balmain, Dolce &Gabbana ve Valentino Garavani’nin yeni ikonik çantaları, yalın ve minimal hatları, farklı renk ve model alternatifleri ile BEYMEN Çanta, BEYMEN’lerde ve www.beymen.com adresinde sizleri bekliyor.
 
Aksesuardan Vazgeçemeyenler için:
Aksesuar kullanmayı sevenler için yılbaşı hediye seçiminizi Aida Bergsen, Alcozer,  Peracas, Kısmet by Milka, Begum Khan, Melis Göral, Bee Goddess ve Ninon’un şık ve zarif tasarımları ya da Ferruccio Vecchi, Kenzo, Grevi ve Helene Berman London’ın şapka ve yün bereleri arasından yaparak sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.
 
 
Erkeklere Özel Hediye Alternatifleri:
 
Tarzına Önem Veren Erkekler İçin:
Etro ve Eton’un sofistike gömlek ve trikoları, Paul Smith’in fonksiyonel tasarımları, Missoni, Brunello Cucinelli, Fedeli, Kiton, Lardini’nin aralarında yer aldığı dünyaca ünlü markaların en yeni erkek koleksiyonları BEYMEN’lerde sizleri bekliyor.
 
Aksesuar Seven Erkekler İçin:
Bottega Veneta, Saint Laurent, Etro, Fendi, Paul Smith’in deri cüzdanları, Borsalino’nun el işi şapkaları; Babette Wasserman, Thompson ve Tateossian’ın ikonik kol düğmeleri, Tod’s, Santoni, Henderson, Bottega Veneta’nın ayakkabı ve çantaları arasından hediye seçiminizi yapabilirsiniz. Ayrıca BEYMEN Çanta’nın tıraş çantasından laptop çantalarına, organizer’dan seyahat çantalarına farklı seçenekleri sevdiklerinizin yılbaşı coşkusuna ortak olabilirsiniz. 
 
Rahatlıktan Vazgeçemeyen Erkekler İçin
Konforu ön planda tutan erkekler için, Kenzo, All Saints, PS Paul Smith ve Boy London’ın renkli sweatshirt ve trikoları, Lanvin, Balenciaga, Givenchy, Golden Goose ve Premiata’nın dinamik sneakar’ları, Eastpak’ın yenilikçi sırt çantaları, Kenzo, Champion ve Nea Era’nın yün bereleri BEYMEN yılbaşı hediye seçenekleri arasında yer alıyor.
 
Kişisel Bir Hediye: Niş Parfüm
Sevdikleriniz için daha kişisel bir yılbaşı hediyesi arıyorsanız, etkileyici esansları ve göz alıcı şık şişeleriyle exclusive olarak BEYMEN’lerde satışa sunulan dünyaca ünlü niş parfümler arasından seçiminizi yapabilirsiniz. Dünyanın sayılı markaları arasında yer alan Amouage, İngiliz kraliyet ailesinin parfümörü Creed, niş parfüm dünyasının en ünlü markalarından Killian, Tom Ford, Byredo, Hermes, Parfums de Marly, Xerjoff, Memo Paris ve Yves Saint Laurentin parfümleri ile sevdiklerinizin başını döndürebilirsiniz.  
 
Stil Sahibi Çocuklar İçin
Renkli ikonları eğlenceli bir tonla çocuk tasarımlarına taşıyan Dolce& Gabbana’nın kolej montları, Kenzo’nun logolu sweatshirt ve eşofman takımları arasından yapacağınız hediye seçenekleriyle yeniyılda çocukların kombinlerine şıklık katabilirsiniz. Ayrıca dünyanın en çok sevilen oyuncak markalarından Our Generation bebekler ve Magformers puzzle setlerinin aralarında yer aldığı eğlenceli ve eğitici hediyeler de BEYMEN’lerde ve beymen.com’da sizleri bekliyor.
 
Yıla Tatlı Bir Başlangıç Yapmak İçin
2021’e tatlı bir başlangıç yapmak için fıstıklı ve bademli krokandan madlene, el yapımı spesiyal çikolatalardan çikolata kaplı lokumlara farklı gramaj seçeneklerindeki BEYMEN Çikolata çeşitleri ya da şık ve gözalıcı sunumlarıyla BEYMEN Kolonya & Lokum ve BEYMEN Türk Kahvesi setleri arasından hediye seçimizi yapabilirsiniz.
 
Hayatı Renklendirmek İçin
Evde daha çok zaman geçirdiğimiz bugünlerde sevdiklerinizin hayatını renklendirecek ve kolaylaştıracak pek çok hediye alternatifi Beymen’lerde ve www.beymen.com’da sizi bekliyor. Yılbaşı hediyelerinizi seçerken Lexon kablosuz şarj aletleri, Ultimate Ears renkli bluetooth hoparlörleri, nostajik Lenco pikap ve Acustibox gramafon çeşitlerine de göz atmayı unutmayın.
 
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI