Ana SayfaGüzellikBio-Oil, Özel Günlerde de Yanınızda

Bio-Oil, Özel Günlerde de Yanınızda

Özel günlerde hepimiz daha iyi görünmek, aynanın karşısına geçtiğimizde en güzel ve özel halimi görmek istiyoruz. Hele de söz konusu özel gün; 14 Şubat Sevgililer Günü ise kendimize ayrı bir özen gösteriyoruz. 14 Şubat’ta sevgilimize, eşimize çok daha güzel görünmek için günlerce öncesinden hazırlanmaya başlıyor, baştan ayağa bakımlar yapıyoruz. Etkisi klinik çalışmalarla kanıtlanan Bio-Oil, Sevgililer Günü’ne hazırlanırken kadınları yalnız bırakmıyor, ciltlerinin güzelliği için çalışıyor.

 

Hafif yapısı sayesinde yağlı bir his bırakmadan, cilt tarafından hızlı bir şekilde emilan Bio-Oil, kırışıklık ve leke görünümünü azaltıyor. Cildi yağlandımadan nemlendiren Bio-Oil,  cilde pürüzsüz ve aydınlık bir görünüm kazandırıyor. Formülünde papatya, biberiye, lavanta ve kalendula yağlarıyla birlikte A ve E vitaminlerinin yanı sıra çok özel bir etken madde olan PurCellin Oil™’i bulunan Bio-Oil’in günde iki kez kullanılması öneriliyor. Sadece yüzünüz için değil vücudunuz için de kullanabileceğiniz Bio-Oil, karın, göğüs, bel, kalça, bacak gibi çatlak oluşumuna yatkın bölgelere masaj yaparak uygulandığında çatlak oluşumunu önlemeye ve mevcut çatlakların görünümünü hafifletmeye de yardımcı oluyor. 

 

Almanya, Amerika Birleşik Devletleri ve Güney Afrika’da birbirinden farklı tıp fakültelerinde yapılan klinik çalışmalarda 8 hafta sonunda deneyenlerin yüzde 100’ünde çatlak görünümünde iyileşme görülürken, yüzde 86’sının 2 haftada leke problemlerinde, yüzde 94’ünün ise 12 hafta sonunda kırışıklıklarında iyileşme görüldü. Üçüncü günden itibaren cilt daha nemli ve canlı bir görünüm kazandı. 

 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI