Ana SayfaGündemBirce Akalay ve Can Tunalı Beraberliği

Birce Akalay ve Can Tunalı Beraberliği

Oyuncu Sarp Levendoğlu‘ndan Ocak 2017’de boşanan Birce Akalay’ın yalnızlığı 3 ay sürdü. Birce Akalay‘ın balet Can Tunalı ile yeni bir aşka yelken açtığı olduğu ortaya çıktı.

İstanbul Devlet Opera ve Balesi baletlerinden Can Tunalı, özel hayatıyla magazin gündemine sık sık konu olmuştu. 3 yıl önce Ceyda Düvenci ile birlikte olan Tunalı’nın adı, Özlem Tekin, Seda Akman, Selen Seyven ile de anılmıştı.

Aşkın duyurusunu Can Tunalı‘nın kendi instagramına Birce Akalay‘ın yatakta uyurken bir pozunu koyup altına “Eve peri geldi” diye yazmasıyla ortaya çıktı.

Facebook profiline Akalay’ın fotoğrafını koyan Tunalı, önceki gün Instagram’dan “Özlemek dediğin, nefes bastığı sürece kalbim kanım, gözlerim kapanana kadar Bodrum’da, halim sen…” dizelerini paylaştı. Akalay ise bu sözlere “Can’ım” diyerek karşılık verdi.

Bu paylaşımların ardından ortaya Akalay’ın boşanmadan bir ay önce Tunalı ile ilişkiye başladığı iddiaları atıldı. Bu iddiaların ardından Sarp Levendoğlu instagram hesabından Birce Akalay’ı hedef alan bir paylaşımda bulundu. Evliliklerinde sık sık çapkınlık yaptığı iddia edilen, hatta Derya Şensoy ile anıldığı için adı ‘aldatan adam’a çıkan Sarp Levendoğlu, ilk kez sessizliğini bozdu ve “Gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır” sözünü paylaştı.

Duymayan Kalmasın programının haberine göre Sarp Levendoğlu’nun olay yaratan paylaşımın altına bir takipçisi “Bu senin yanlışını kapatmaz ki?” yazdı. Bunun üzerine sinirlenen Levendoğlu, “Benim bir fotoğrafımı mı gördünüz, yoksa yazılanlara mı inanıyorsunuz?” dedi. Kısa süre içinde paylaşıma yorum yağınca Levendoğlu, gönderisini silmeyi tercih etti.

Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu evliliğinin bitme nedeni olarak gösterilen Derya Şensoy da olanlara sessiz kalmadı ve İngilizce paylaştığı ‘Susie, Sally hakkında ne söylediyse; Sally’nin, Susie hakkında söylediklerinden fazla…’ notuyla dikkat çekti. Arda Turan’ın eski aşkı Aslıhan Doğan da Derya Şensoy’un bu paylaşımın altına “İnce bir gönderme” yorumunu yazdı.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI