Ana SayfaGüzellikBobbi Brown Markası İle Yollarını Ayırıyor

Bobbi Brown Markası İle Yollarını Ayırıyor

1991 yılında Bobbi Brown Cosmetics ismi ile makyaj dünyasına giriş yapan Brown, bu ayrılığını yazdığı bir mektup ile açıkladı.

“Eşim Steven ve ben, kurucu ortaklarımız Rosalind ve Ken Landis ile tek bir amaç için bu şirketi kurduk: Nasıl kolay makyaj yapılabileceğini kadınlara öğretmek.

Bu şirket yıllar önce kuruldu. Bu sürede evlendim ve hamile kaldım. Şehir dışına taşındım ve artık daha fazla editöryal makyaj artisti olarak seyahat etmek istemediğime karar verdim. Kadın dudağının rengi gibi doğal görünen bir ruj için fikirlerim vardı. Kremsi, mat, kokusuz olan kahverengi tonunda 10 ruj koleksiyonu hazırladım. Bu koleksiyon, basit bir konsepti ancak devrim niteliğinde görünüyordu.

Hazırladığım ruj koleksiyonunu mail ya da giderek sattım. Glamour Dergisi güzellik editörü Leslie Seymour, hazırladığım rujlar hakkında yazdığında telefonlarım çalmaya başladı. Bergdorf Goodman kozmetik satın alma görevlisi ile rastgele karşılaştıktan sonra ise ilk rujumuzu 1991 yılında mağazalarda satmaya başladık. Dört yıl sonra şirketimizi Estée Lauder’a sattık.

Ancak makyajdan öte başka şeyler vardı. Dünyadaki bütün kadınlar ile güzellik felsefemi paylaştım. “Kendin ol” benim mesajım oldu ve bu felsefem her yaşta kadın üzerinde yankı uyandırdığı için çok gururluyum. Makyaj artisti olarak Cindy, Naomi, Christie, Linda ve Helena gibi birçok model ile çalıştığım için şanslıyım. 

Kadınları her zaman ciltte belli olmayan ürünler ile doğallığa ve pürüzsüzlüğe yönlendirdim. Şunu söyleyebilirim ki insanlara makyaj hakkında bir şeyler öğretmedin, güven ve özsaygı hareketini başlattım.

Son zamanlarda çok fazla genç girişimci görüyorum. Fakat aynı zamanda genç kadınları kendinden başka biri gibi olmak için bir şeyler yapmaya ihtiyaçları varmış gibi hissettiren kontür gibi trendleri görmek ümit kırıcı. 

Umarım kadınlar doğru güzelliğin sağlık ve canlılıkta yattığını anlar ve yaklaşım 30 yıl önceki gibi bu yeni güzellik devriminin yeniden bir parçası olmayı planlıyorum.

Bu mektubu kreatif direktörlüğünü yaptığım şirketimden ayrılma kararım için yazıyorum ve mesajımı yayacak yeni yolları için heyecanlıyım. 

Beni takip etmeye devam edin..”

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI