Ana SayfaYaşamBodrum’da Gerçek Bir Antep Mutfağı: Daş Mutfak

Bodrum’da Gerçek Bir Antep Mutfağı: Daş Mutfak

Bodrum Konacık’ta 2021 Mart ayı itibari ile hizmet vermeye başlayan Daş Mutfak, geniş bahçesi ve terası ile gerçek bir Antep restoranı. Haftanın 7 günü hizmet veren Daş Mutfak, restoran hizmeti haricinde paket servis ve catering hizmeti ile de Antep mutfağı’nı Bodrum’da lezzet severlerin evlerine taşıyor.
 
Gerçek Antep Mutfağı
Daş Mutfak, sunduğu mutfağı tüm değerleri ile misafirleri ile buluşturuyor. Restoranın mutfağında Antepli şefler, Antep’ten gelen malzemeler ile Antep yemekleri hazırlıyorlar. Menüde Beyran, Yuvalama, Antep Fıstıklı Kıyma Kebabı, Antep Lahmacunu, Pirpirim Salatası, Şekerli Antep Böreği, Katmer, Baklava gibi şehre özgü yemekler var. Daş Mutfak, Antep’in fırın kültürü ve tepsi yemeklerini de menüsünde sunuyor. Tepside Patlıcan Kebabı, Tepside Eli Böğründe Tavası, Tepside Altı Ezmeli Kuşbaşı, Tepside Altı Ezmeli Kıyma Kebabı, Tepside Pirzola paket servis ile de sipariş verebileceğiniz tepsi yemeklerinden bazıları.
 
Daş Mutfak, lezzetteki her detayıyla gerçek bir Antep mutfağı sunuyor. Tüm malzemeler Antep’ten geliyor. Yemeğe başlamadan önce her misafire Cacıklı Arap Köfte, Turşu, Antep Ezme ikramları geliyor. Servis sırasında etinizin yanınızda hazırlandığı yemekler ve yemeklerin sunulduğu özel yapım el işçiliği bakır sunum ekipmanları da Daş Mutfak’ın servise ve detaya verdiği önemi yansıtıyor.
 
Hafta Sonu Antep Kahvaltısı
Bodrum’un yeşilindeyken bir de Antep’in sabah esintisini alayım derseniz Daş Mutfak, hafta sonları servis ettiği Antep Kahvaltısı’nda sıcak süt ile servis edilen katmerden zeytin salatasına, tereyağlı tahinden sıcak incir reçeline birçok geleneksel Antep lezzetini sunuyor.
 
Antep’i Pakete Koyduk
Daş Mutfak, Antep ürünlerini paketli ürün olarak da misafirleri ve lezzet severler ile buluşturuyor. Antep fıstığı, toz sumak, ipek isot, acı toz biber, köfte baharatı gibi ürünleri Daş Mutfak markalı paketlerde Daş Mutfak’ın restoranından satın alabilirsiniz.
 
Paket Servis ve Catering  
Daş Mutfak, Bodrum’da Yemeksepeti ve Getir üzerinden paket servis hizmeti veriyor. Restoranı arayanlar da paket servis siparişlerini restorana direkt verebiliyorlar. Paket serviste tüm menüsünü evlere ulaştıran Daş Mutfak, tüm paket servis malzemelerinde geri dönüştürülebilir malzemeler kullanıyor.
 
Paket servis ve restoran hizmetinin dışında Daş Mutfak, evlerde gerçek Antep mutfağını kendi özel şefleri, ekipmanları ile catering hizmeti olarak da sunuyor.

Daş Mutfak hakkında daha fazla bilgi almak için Instagram hesabı @das.mutfak’ı takip edebilir veya web sitesi www.dasmutfak.com’u ziyaret edebilirsiniz. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI