Ana SayfaYemekBoğaz’ın İtalyanı Osteria Salvatore’den Mevsime Özel Trüf Menüsü!

Boğaz’ın İtalyanı Osteria Salvatore’den Mevsime Özel Trüf Menüsü!

Dünyada trüfün yetiştiği sayılı ülkelerden olan İtalya lezzetli yemeklere eşlik eden kaliteli trüfleriyle bu mucizevi mantarın ana vatanı olarak biliniyor. Çengelköy’de Boğaz’a nazır tarihi bir binada yer alan İtalyan restoranı Osteria Salvatore de bu zengin yemek kültüründen aldığı ilhamla trüf mevsimine özel menü hazırladı. İyi yemek, iyi servis, eşsiz bir konum ve iyi manzaranın bir araya geldiği Osteria Salvatore’de İtalyan şarapların eşlik ettiği trüf menüsünü mutlaka deneyimleyin.

Kasım ayı ile birlikte trüf mantarı menülerde yerini almaya başlıyor. Nadir bulunması ve lezzeti nedeniyle ‘Tanrı ve kralların besini’ olarak tanımlanan trüf mantarı, lezzetin peşinden gidenler için olmazsa olmazlardan. Osteria Salvatore şefi Tuğçe Mirza Canik de trüf mantarı mevsimine özel hazırladığı menüde bu mucizevi besine yaptığı dokunuşlarla, lezzet dünyasında yeni maceralara yelken açmak isteyenlere özel seçenekler sunuyor. Aralık sonuna kadar konuklara sunulacak menüde İtalyan mutfağının özel yemeklerine trüf mantarı eşlik ediyor. Menüde Toskana’ya özgü çorba Ribollita, Kılıç Balığı Carpaccio, Sülünez Tempura, Orman Mantarlı Risotto, odun fırınında pişmiş Pizza al Tartufo e Stracciatella ve Pappardelle al Tartufo yer alıyor. Bu lezzetli trüf menüsüne çok özel İtalyan şarapları eşlik ediyor.
 
Osteria Salvatore, Boğaz manzarasının eşlik ettiği lezzet deneyimi için Avrupa yakasından gelecek misafirlerine özel tekne hizmeti de sağlıyor. Mevsimin en güzel tatlarını keşfetmek için Osteria Salvatore’de rezervasyonunuzu yaptırmayı unutmayın!
@salvatoreistanbul  #osteriasalvatore #salvatoreistanbul
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI