Ana SayfaYaşamBoşanmış Kişilerden Yeni Çiftlere 5 Anlamlı Tavsiye

Boşanmış Kişilerden Yeni Çiftlere 5 Anlamlı Tavsiye

  1. Kafanızdaki şüpheleri yok saymayın ve yüzleşin.

Bu şu demek oluyor; İlişkinin henüz başındayken aklınıza takılan soru işaretlerini ve şüpheli tavırları mutlaka çözün. İlişkinin başındaki problemler örtbas edildiklerinde geçmiyor; aksine ilerleyen zamanlarda daha büyük sorunlara zemin hazırlayabiliyor.
İki ayrı insan olduğunuzu ve iki tarafın da birbirlerinde hoşlanmayacakları tavırları barındırabileceğini unutmayın. Görmezden gelmektense erken çözüm bulma sağlıklı bir ilişkiye sahip olmanın ve bu ilişkiyi sürdürmenin en önemli adımı.
 

  1. Hayatın zorlukları hakkında konuşun.

Hayat sürekli olarak bir devinim ve değişim içerisinde. Bireysel olarak karşılaşabileceğiniz zorlukların farkında olduğunuz gibi bunu birbirinizle de konuşun. Biriniz günün birinde işini kaybedebilir. Çocuklar söz konusu olduğunda bir taraf daha çekimser olabilir. Mühim olan karşılaşabileceğiniz ve karşılaşmaktan endişe duyduğunuz sorunları açık yüreklilikle birbirinizle paylaşmak.
 

  1. İlişki danışmanı için bir şeylerin tükenmesini beklemeyin.

Çift ve ilişki danışmanlarından yardım almak genellikle ilişki için son çare olarak görülür. Ancak o zaman iş işten geçmiş olabilir. Araştırmalar gösteriyor ki yakın ilişkilerin temelinde iletişim yatıyor ve ilişki danışmanları da sizi doğru iletişim konusunda yönlendirmekte oldukça başarılılar.
 

  1. En yakın arkadaşınızla evlenin.

Bu sanıyoruz ki araştırmalar sonucunda çıkan en ilginç öneri. Boşanmış kişiler en yakın arkadaşla evlenmenin anlamlı olduğunu; çünkü ilişkinin dostluğa, güvene, saygı ve merhamete dayandığını düşünüyor. En yakın arkadaşınızla evlendiğinizde bir gün evlilik bitme aşamasına gelse dahi bu arkadaşlığı bitirmiyor.
 

  1. İlişkinizi kariyeriniz gibi düşünün.

Kariyerinizde gelişmeye ve değişmeye açıksınızdır. Kariyer söz konusu olduğunda büyümek için yollar ararsınız. Peki bunu ilişkiniz için de yapmaya ne dersiniz? Okuyun, araştırın, eğitim alın. Daha önce de belirttiğimiz gibi ilişkinin yapı taşı iletişimdir ve etkili iletişim için kendinizi geliştirin.
 
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI