Ana SayfaEditörün SeçtikleriBotoks Ve Dolgu Yaptırmadan Önce Kendinize Sormanız Gereken 5 Soru

Botoks Ve Dolgu Yaptırmadan Önce Kendinize Sormanız Gereken 5 Soru

Sürekli sosyal medyada ve televizyonda estetik değişimlerin göz önünde olduğunun ve bu durumun çok kafa karıştırıcı olduğunun farkındayız. Tabii ki botoks yahut dolgu yaptırmak sadece sizin verebileceğiniz ve tamamen özgür olduğunuz kararlar. Biz sadece, bu kararı verirken size yardımcı olması için 5 soru hazırladık.
 
Neden görünüşünüzü değiştirmek istiyorsunuz?
 
Düşünmeniz gereken ilk şey, “Daha genç görünmek istiyorum” veya “Daha dolgun dudaklar istiyorum”un ötesinde, görünüşünüzü neden değiştirmek istediğinizin altında yatan gerçek nedendir.
 
Her şey kendimiz hakkında daha iyi hissetmek istememize bağlı; bunda yanlış olan hiçbir şey olmasa da, kozmetik prosedürleri yaşamı değiştiren değişiklikler olarak değil, küçük iyileştirmeler olarak görmek en iyisi.
 
Mutlaka bizi mutlu edecek bambaşka bir şey arıyorsak, zaten sahip olduklarımızı geliştirme zihniyetine sahip olamayız. Bu yüzden en önce neye sahip olduğumuza bakmamız ve değerini anlamamız gerekiyor.
 
Gördüğünüz ve takİp ettiğiniz bir ünlü gibi mi olmak istiyorsunuz?
 
Dolgu veya botoks isteğiniz, Instagram’daki modellerin ve aktörlerin büyük dudaklarından ve pürüzsüz alınlarından ilham alıyorsa, tekrar düşünmelisiniz.
 
Sosyal medyada her şey herkesin en iyi benliğini göstermeye çalışmasıyla ilgili, ancak kendimizi başkalarıyla karşılaştırmanın yalnızca umutsuzluğa sebep olacağını anlamamız gerekiyor.
 
Dijital filtrelerin ve fotoğraf düzenlemelerin popülaritesinin artışıyla birlikte, artık Instagram’da bir ünlünün yüzünün doğru bir tasvirine bakıp bakmadığınızı asla bilemezsiniz.
 
İlham almak, hevesli olmak güzel şeylerdir – eğer kendinizin daha iyi bir versiyonu olmaktan ilham alıyorsanız..


 
Ameliyatın size anında büyük bir özgüven vermesini mi bekliyorsunuz?
 
“Keşke X, Y veya Z’yi değiştirebilseydim, o zaman mutlu olurdum” diye düşünmek her zaman çok kolaydır, ancak gerçekte bu doğru olmayabilir ve sonunda güven eksikliğini maskelemek için daha fazla kozmetik prosedürler istemeye başlayabilirsiniz.
 
Size dolgu veya botoks yaptırmak istediğini söyleyen bir arkadaşınıza nasıl tepki vereceğinizi düşünmek yardımcı olabilir.
 
Başkalarına sormak yerine (çünkü o zaman başkalarından onay bekliyoruz ki bu aldatıcı olabilir) kendinize şunu sorun: “Bir arkadaşım bana bunu sorsaydı ona ne derdim? Destekler miydim, yoksa saçma mı bulurdum?”
 
Kendinize olan güveninizi başka bir şekilde geliştirebilir misiniz?
 
Kozmetik müdahalelere başvurmak yerine, özgüveninizi önce içeriden inşa etmeyi deneyebilirsiniz.
 
Örneğin kendinize iyi bir dudak kalemi alın ve dudaklarınızda farklı teknikler deneyin. Günün sonunda, “Aslında dudaklarım hakkında o kadar da kötü hissetmiyorum” diye düşünebilirsiniz.
 
Operasyon ters giderse nasıl hissedersiniz?
 
Ameliyatsız kozmetik prosedürler bile ters gidebilir, bu yüzden riskleri anlamak çok önemlidir.
 
Bir prosedür için randevu almadan önce ilk görüşmenizden sonra kendinize düşünmek için zaman ayırmak akıllıca bir fikir olabilir.
 
Bu işlemler hakkında doğru bilgiye sahip olursak ve bu bilgileri gerçekten sindirebilirsek, kendimiz için daha iyi kararlar verebiliriz.
 
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI