Ana SayfaGüzellikBoyner’de En Özel Hediyeler En Özel Fırsatlarla!

Boyner’de En Özel Hediyeler En Özel Fırsatlarla!

Kozmetik kategorisinde 14 Şubat’a kadar sürecek kampanya ile Boyner mağazaları ve boyner.com.tr’den yapılacak her 400 TL’lik kozmetik alışverişine 100 TL anında indirim ve alışverişini Hopi ile yapanlara 100 TL değerinde Paracık hediye ediliyor.

Sevginin günü 14 Şubat Sevgililer Günü, her yıl olduğu gibi bu yıl da aynı heyecanı yaşatmaya devam ediyor.  Sevgisini özel bir hediye ile ifade etmek isteyenlerin kurtarıcısı ise en özel hediyelere ev sahipliği yapan Boyner oluyor. Kozmetikten giyime, ayakkabı ve çantadan aksesuarlara kadar moda dünyasının en son trendlerini bir arada sunan Boyner, en özel seçkilerin yer aldığı hediye alternatifleri ile 14 Şubat’ı unutulmaz kılmaya hazırlanıyor.
Her yaş ve stile uygun hediye seçeneğiyle dikkat çeken Boyner, kadınlar için zarif elbiseler, bluzlar, kabanlar, hafif ve ince trikolar, gömlekler, kumaş veya jean pantolonlar, şık aksesuarlar ve cezbedici kozmetik ürünlerini bir arada sunarken, erkekler içinse dikkat çekici detaylara sahip paltolar, montlar, gömlekler, sweatler, desenli kazaklar, kışlık takımlar ve atkı-bere-eldiven kombinlerini çok özel fırsatlarla bir araya getiriyor.

Kozmetik demek Boyner demek!
Kozmetik alışverişi denince akıllara gelen ilk markalardan Boyner, kozmetik alışverişlerine özel benzersiz kampanyası ile kozmetik severleri mağazalarına ve boyner.com.tr’ye bekliyor.

Boyner, hem sevdiklerini hem de kendini mutlu etmek isteyenler için parfüm, makyaj setleri, kişisel bakım, saç ve vücut bakımı ürünlerini benzersiz bir kampanya ile sunuyor. 14 Şubat’a kadar Boyner mağazaları ve boyner.com.tr’den yapılacak her 400 TL’lik kozmetik alışverişine 100 TL indirim ile birlikte alışverişini Hopi ile yapanlara 100 TL değerinde Paracık hediye ediliyor.

Boyner, 14 Şubat Sevgililer Gününde sevdiklerini ya da kendisini unutulmaz bir hediye ile mutlu etmek isteyenleri Boyner mağazaları ve boyner.com.tr’ye davet ediyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI