Ana SayfaYaşamBreakfast Kahvaltı Festivali Sirkeci Garı'nda

Breakfast Kahvaltı Festivali Sirkeci Garı’nda

Kahvaltıya dair tüm lezzetleri ve ürünleri bulabileceğiniz bir festival… 

Yöresel kahvaltılıklar, klasik kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi birbirinden lezzetli zeytinler, peynirler ve reçeller, global tatlar, hamursuz olmaz diyenlere geleneksel lezzetler, organik pazar; ayrıca özel şeflerden gurme lezzet alanları, sunumlar, tadımlar ve daha fazlası Breakfast Kahvaltı Festivali’nde.

Etkinlik süresince çalışma atölyeleri, eğitimler ve ünlü şeflerle kahvaltı şovları düzenleniyor. Mehmet Yaşin’den “Kahvaltıdan Tat Alma Yolları, Neler Yemeliyiz?”; Sahrap Soysal’dan “Anadolu’dan Güzellik Kahvaltıları”; Hakan Doğan’dan “13000 Yıldan Günümüze Gelen Ekmek…Buğday, Un, Ekşi Maya ve Ekmek” Cenk Girginol’dan “Kahve Nasıl Demlenir?  Doğru Ekipman ve Kahve Seçimi ile Kahve Demlemenin Bilinmeyenleri.” gibi birçok gastronomi etkinliği Breakfast Kahvaltı Festivali’nde. Katılımcılar, giriş bileti dışında ek bir ücret ödemeden tüm kahvaltı şovları, seminerler ve çalışma atölyelerine katılabiliyor.

Festival, son tüketici odaklı stant alanlarının dışında kahvaltı ile ilgili tüm ürün ve hizmet tedarikçilerini buluşturan bir endüstri fuarı işlevi de görüyor.  Breakfast Kahvaltı Festivali Türkiye’nin en leziz kahvaltılıklarının üreticilerini, satış yapanları ve tüketicileri buluşturuyor.

Ruhun gıdası müzik de unutulmadı. Festival boyunca müzik gruplarının canlı sahne performansları ve Dj’ler, katılımcılara tadına doyulmaz bir haftasonu  yaşatacak.  

Breakfast Kahvaltı Festivali, Tarihi Sirkeci Garı’nda 13-14 Mayıs 2017 tarihlerinde  saat 09:30- 20:00 arasında ziyaretçilerini  bekliyor. 

İster erken ister geç, ister sabah ister aksam…her saat kahvaltınız hazır!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI