Ana SayfaGüzellikBronz tene nasıl makyaj yapılır?

Bronz tene nasıl makyaj yapılır?

Yazın en sevdiğimiz nimetlerinden biri; doğal güneş ışığı ile bronzlaşmış, canlanmış bir cilt. Bu kışın yaptığımız makyaj rituelini de değiştirerek daha canlı ve ışıltılı görünmemiz için bir fırsat. Nars Türkiye Eğitim Müdürü Burcu Gözde ile bu konuda konuştuk. İşte anlattıkları:

Bronzluğunuzu makyajla daha da canlı ve ışıltılı göstermek için; öncelikle kışın kullandığınız fondötene ( Nars Sheer Glow Foundation) bronz ve altın ışıltılar içeren jel kıvamında  illuminator ( Nars Laguna Bronz Illuminator) katarak hem daha ince ve hafif hem de daha koyu renk bir fondoteni ince bir şekilde uygulayarak başlayabilirsiniz. Eğer fondoten kullanmak istemeyenlerdenseniz;  incimsi parlaklık veren nemlendiricinize ( Nars Brigtening Serum) Bronz Illuminator ekleyerek de bronzluğunuza canlılık katabilir ve ışık yansıması sayesinde daha pürüssüz görünebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken  tek şey ise miktarlar , unutmayın ki fazla ışıltı cildin dokusunu olduğundan daha fazla gösterir.

Kışın daha çok lokal olarak kullandığımız bronz pudraları yazın tüm cildimize uygulayarak homojen ve canlı bir bronzluk elde edebiliriz. Renk seçerken içinde hafif kızıllık (Nars Bronzing Powder  irresistiblemente ) olması daha doğal ve gerçek güneş bronzluğu verecektir. Daha kahve olan renklerden yanaysanız kendinize tam kırmızı bir allık (Nars Blush Exhibit A) alarak “Sun Kiss Effeckt” yani güneş öpücüğü efekti vermeniz de gerçek bronzluğunuzu  bozmadan sıcak bir efekt vermek için idealdir.

Göz makyajında kışın kullandığımız kahve ve siyahların yerini denizin turkuazlarını ve suyun binbir tonunu yüzümüze yansıtan maviler ve lacivertler tüm asilliği ve serinliğiyle alıyor. Tek yapmanız gereken sevdiğiniz bir lacivert tonunda ki göz kalemini ( Nars Eyeliner Pencil Kaliste) alt ve üst kirpik çizgisi boyunca uygulamak ve fırça ile dağıtmak. Boyut kazandırmak için mavi ya da turkuaz tonlarındaki hafif sedefli bir farı (Nars Trio Eyeshadow Cap Ferrat) kalemi dağıttığınız fırça ile açık rengi göz pınarlarına koyur engi dış köşelere geçmek ve köz kapağının orta kısmına ise orta tonda bir renkle hafifçe yıkamak. Sedef ışıltısı ve göz kaleminin kremsi yapısı birleştiğinde inanılmaz ıslak ve seksi bir efekt sağlayacaktır.Bu makyajı tamamlayacak en güzel şey enerjik ve sıcak tonlardaki bu yazın en trend renklerinden olan turunç renklerini dudaklarına taşımaktır. Bunun için parlak ve transparan efekt sevenler turuncumsu mandalina renginde ki bir lipglossu seçebilirler( Nars Lipgloss Wonder) . Matlıktan yanaysanız somonumsu pembeleri tercih edebilirsiniz. (Nars Velvette Matte Bolero)

Gözlerinize renkli makyaj yapmak istemesseniz gözlerinize sadece bronz ve altın ışıltılı efekt veren bir farı ( Nars Exotic Dance)  hafifçe uygulayın ve dudaklarınıza yazın en eğlenceli rengi olan mat fuşya bir ruj (Nars Pure Matte Lipstick Carthage) sürün. Yüzünüzün anında canlandığını ve bronzlugunuzun parladıgını göreceksiniz. Bolca maskarayı unutmayın ve yapış yapış görünse de aldırmayın önümüzdeki sezon sık sık göreceğeniz “Spider Lash” yani örümcek kirpiklere alıştırma yapmış olursunuz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI