Ana SayfaYaşamBu Hafta Vizyona Girenler - 19 Şubat 2016

Bu Hafta Vizyona Girenler – 19 Şubat 2016

Osman Pazarlama

Şahan Gökbakar, yeni tiplemesi Osman Şaşmaz ile sevenleriyle buluşuyor.  Osman Pazarlama, aşık olduğu kızla evlenebilmek için başarılı bir iş adamı olmanın yanı sıra zengin olabilmeyi hedefleyen Osman Şaşmaz’ın kahkaha dolu hikayesini anlatıyor.

Saul`un Oğlu


Auschwitz toplama kampında çalışmaya zorlanan Yahudiler`den (Sonderkommando) olan Saul, krematoryum bölümündedir. Günün birinde yakılması için getirilen cesetlerden bir oğlan çocuğu cesedini, doğru düzgün bir cenazeyle gömülebilmesi için alıkoyar. Bütün bu kargaşanın ortasında Saul cenazeyi gerçekleştirecek bir haham bulmak için çok tehlikeli bir maceraya atılır. Öte yandan diğer Yahudi arkadaşları, çok yakında kendilerinin de öldürüleceğini öğrendikleri andan itibaren isyan çıkarma planları yapmaya başlayacaktır.

Ayı Kardeşler: Kurtarma Operasyonu

Ayı Kardeşler ve arkadaşları küçük Lola`yı kurtarmak için heyecan dolu bir maceraya atılıyorlar.

Gizli Dünya ( Room)

 Ma, 7 yıl önce Old Nick dediği bir adam tarafından kaçırılmış ve devamlı tecavüze maruz kalmış. Bu hapis hayatından binbir güçlükle kaçarak ailesinin yanına sığınan Ma için şimdi bir başka zorlu sınav başlayacaktır. Gerçek hayatla hiç karşılaşmamış Jack`i yepyeni bir hayata adapte edebilmek…  

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI