Ana SayfaModaBu Mevsimin Kahramanı Timberland Cityroam

Bu Mevsimin Kahramanı Timberland Cityroam

Timberland, inovasyonu konforla buluşturan stil sahibi erkeklerin günlük hayatlarına eşlik etmeye devam ediyor. Timberland’in genç, modern, dinamik ve şehirli erkekler için tasarladığı Cityroam Alpine Chukka, sonbahar aylarında şehirli erkeklerin favorisi. 
 
Bu sezon Timberland, Cityroam Alpine Chukka modelini şehir içindeki gizli doğa harikalarını keşfetme sürecine dahil eden  “Kent Ormanına yolculuk” adını verdiği bir kampanya gerçekleştirdi. Marka kampanya için, metropollerin alışılmadık outdoor köşelerini keşfetmeye adamış bir fotoğrafçı olan Simone Bramante (@brahmino) ile bir araya geldi. Timberland’in eşlik ettiği bu maceranın sonunda ortaya şehrin içinden eşsiz fotoğraflar çıktı.
 
Mevsim kahramanı Cityroam ayakkabılar, outdoor ürün inovasyonunda çığır açan Timberland saha botlarının yıllara dayanan bilgi birikimi üzerine geliştirildi.  
 
Erkek ayakkabı tasarımlarının merkezinde yer alan, “hafif taban tasarımına sahip bir enerji sistemi” olarak adlandırılan AeroCore teknolojisi Cityroam’a konforlu rahatlık sağlıyor. Sportif aerodinamik tasarımı, zemine temas eden kauçuk malzemesi, dayanıklı orta tabanı ve hafif EVA tabanı ise güçlü yastıklama sistemini mümkün kılıyor.
 
Yuvarlak burunlu, bağcıklı, bilek kısmı kumaş ve tamamı deri bir bot olan bu model, ikonik Cupsole teknolojisiyle dikkat çekiyor. Timberland Cityroam Alpine Chukka modeli kahve, açık kahve, zeytin ve nefti yeşil renk alternatiflerine sahip.
 
Ekim ayından itibaren mağazalarda yerini alan Timberland Cityroam Alpine Chukka koleksiyonu 799 TL’den satışa sunuluyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI