Ana SayfaModaBurberry'nin Yeni Evi

Burberry’nin Yeni Evi

Londra Moda Haftası‘nda 19 Eylül’de gerçekleşecek olan defilesi yaklaştıkça, Burberry‘nin hayata geçireceği değişiklikler yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Bu değişikliklerden biri de, markanın merkezini Kensington Gardens‘tan 1 Manette Street‘teki “Makers House” isimli yeni bir mekana taşıması oldu. 

Burberry’de yaşanan tek değişiklik bu da değil. Marka artık kadın ve erkek giyimini bir arada sergileyecek ve defileden hemen sonra koleksiyonlar hem mağazalardan hem de internet üzerinden satışa hazır olacak.

Haberler, Burberry’nin Liverpool‘daki Walker Sanat Galerisi‘nde çekilen yeni kampanyasından görüntülerle yayınlandı. Virginia Woolf‘un Orlando isimli kitabından esinlenilen koleksiyonun kampanyasının çekimini Mario Testino yaparken, kampanyada Jean CampbellCavan McCarthy ve Alex Dragulele yar aldı. 

Markanın Kreatif Direktörü Christopher Bailey kampanya hakkında “Bu kampanya Virginia Woolf’un Orlando’sundan esinlenilerek ortaya çıkmış bir koleksiyonu yansıtıyor ve Burberry’nin ikonik ürünleri üzerinde çalışan zanaatkarları onurlandırıyor.” dedi. 

Defile akşamı aynı zamanda ev dekorasyonu ve hayat tarzı markası olan The New Craftsmen ile yapılan işbirliği de duyurulacak.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI