Ana SayfaMagazinBurcu Esmersoy `Biondina`yı Tanıttı

Burcu Esmersoy `Biondina`yı Tanıttı

İki yakın arkadaş Burcu Esmersoy ve Merve İnal’ın kendi hayat tarzlarından ve arayışlarından yola çıkarak yarattıkları marka Biondina, kadın tayt ve atletleri ile birlikte çocuklar için de tayt seçenekleri sunuyor. 

Crossfit etkinliğinden sonra katılımcılarla sohbet eden Esmersoy, sağlıklı yaşamın tüyolarını vererek formunu nasıl koruduğunu da anlattı. Sporun kendisi için bir tutku olduğunu ifade eden ünlü sunucu ilk göz ağrıları olan Biondina markası hakkında “Yakın arkadaşım Merve ile pek çok şey paylaştığım gibi spor saatlerimi de paylaşıyorum. Birlikte crossfit antrenmanı ve yoga yapıyoruz. Bu süreç içerisinde kendimize ve yaptığımız spora uygun kıyafet bulma konusunda yıllardır sorun yaşıyorduk. Aslında fikir ilk olarak kendimiz için spor yaparken rahat edebileceğimiz doğru kıyafetleri bulma veya yaptırma ihtiyacı ile doğdu ve böylece “Biondina” isimli markayı kurduk. Türkiye`nin her yerindeki tüm kadınlara ulaşmak istediğimiz için moda alışveriş sitesi Lidyana.com ile anlaştık.” dedi. 

Renkli, enerjik kadınların seçimi Biondina; tasarımları, desenleri ve özel kesimleriyle günlük yaşantıda ihtiyaç duyulan stil ve rahatlığı sunmayı amaçlıyor. Sürekli yeni ürünler eklenerek renklenecek koleksiyon sadece Lidyana.com’da.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI