Ana SayfaYaşamÇağatay Ulusoy The Protector'ı Uluslararası Basına Tanıttı

Çağatay Ulusoy The Protector’ı Uluslararası Basına Tanıttı

Dünyanın lider eğlence hizmeti Netflix, geçtiğimiz günlerde ilk Türk orijinal dizisinin çekimlerine başladığını duyurmasının ardından, dizisinin başrolü Çağatay Ulusoy, bugün Netflix’in her sene farklı ülkelerde düzenlediği ve bu sene de Roma’da gerçekleşen ‘See What’s Next’ etkinliğinde diziyi uluslararası basına tanıttı. 

Ulusoy, Netflix’in başarılı dizilerinden La Casa de Papel, Suburra ve Dark’tan sonraki ikinci Alman yapımı Dogs of Berlin’in oyuncularıyla birlikte ayni panelde yer aldı ve yaklaşık 300’den fazla yerel ve uluslararası basın mensubunun takip ettiği panelde dizi hakkında ipuçları verdi.

Bu yılın ikinci yarısında gösterime girecek fantastik drama türündeki dizinin oyuncu kadrosunda Çağatay Ulusoy’un yanı sıra Okan Yalabık, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü ve Mehmet Kurtuluş yer alıyor. İpek Gökdel tarafından kaleme alınan, hikayesini ise Atilla Ünsal ve Aşkım Özbek ile birlikte geliştirdiği “Karakalem ve Bir Delikanlının Tuhaf Hikayesi” adlı kitaptan esinlenerek hazırlanan dizi, tarihte kendisine verilmiş gizli bir görevle İstanbul’u korumak zorunda olduğunu öğrendikten sonra tüm dünyası altüst olan Hakan’ın macerasını anlatıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI