Ana SayfaGüzellikÇağla Şikel ile moda ve güzellik üzerine

Çağla Şikel ile moda ve güzellik üzerine

Güzelliği, fiziği ve stili ile her zaman dikkatleri üzerine çeken Çağla Şikel ile güzellik ve moda üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Yaz tatilini oğulları ve eşi ile birlikte geçiren Şikel, kısa bir süreliğine İstanbul`a geldiğinde bir araya geldik ve güzellik sırlarını kendisinden dinledik.

2 çocuk annesi olarak doğumdan sonra kilolarından hızla kurtulan Şikel`in aynı zamanda yemeğe olan düşkünlüğünü biliyoruz. Formunu korumak için nasıl bir diyet uyguladığını sorduğumuzda güzel modelden aldığımız cevap ise `diyet yapmıyorum ki sadece düzenli besleniyorum` oluyor. Tabi buradaki kilit nokta `spor`. Aktif olarak spor yaptığını dile getiren Şikel, `düzenli olarak spor yapan biri aslında her şeyi yiyebilir` diyerek sözlerine devam ediyor. Spor olarak da farklı alanları deniyor. Tenis ve cycling yapan güzel yıldızın son gözdesi ise Hilton Çeşme`de başladığı wakeboard. `Yeni başlamış olsam da wakeboard`dan büyük keyif aldım ve devam ediyorum.` diyor. 

Spor ve diyet derken cilt güzelliğini neye borçlu olduğunu da merak ettiğimiz Şikel, çantasından asla ayırmadığı parçanın Chanel`in nemlendirici serumu (Beaute Initiale Spray Serum) olduğunu söylüyor. Cilt bakımında ise nem maskelerinin yanı sıra da hyalüronik asit kullanıyor. Saç bakımı olarak ise favorisi tatlı badem yağı. 

Güzelliği bırakıp modaya geçtiğimizde ilk olarak stilini tanımlamasını istediğimiz güzel model, kendini `spor şık` olarak adlandırıyor ki röportaj sırasında üzerinde olan dantel detaylı penye elbisesi ve sade aksesuarları da bunu kanıtlar nitelikteydi. Son dönemde arm party olarak adlandırdığımız trendi çok beğendiğini belirten Şikel, birden çok bilekliği koluna sıra sıra geçirdiğini ve bu görüntüyü bir hayli uyguladığını belirtiyor. Sezon trendlerinden bir diğeri olan zımbalı-çivili ayakkabı ve kolyelerin de son favorisi olduğunu sözlerine ekliyor. Sohbetimizi bitirirken son olarak güzel modelin favori Türk tasarımcılarını da öğrenmek istedik ve kendisinden şu isimleri aldık: `Cengiz Abazoğlu, Tuvana Büyükçınar, Dilek Hanif, Özgür Masur ve Hakan Yıldırım`. 

Bu keyifli sohbet için kendisine teşekkür ederiz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI