Ana SayfaGündemÇağla Şikel Takipçisiyle Tartıştı

Çağla Şikel Takipçisiyle Tartıştı

Çeşme`de tatil yapan Çağla Şıkel dün sabah hiphopçı şapkasıyla çektiği selfie’sini "Günaydın, ben kaçar"  notuyla paylaştı.

Şikel`in bu fotoğrafının altına takipçilerinden biri "Çirkin" yazınca güzel sunucu bu yoruma sessiz kalmadı.

Takipçisinin adını etiketleyerek "Oysa ki baktım siz çok güzelsiniz" yazarak cevap verdi. Takipçi de bu cevabın ardından "Siz yanlış anladınız çirkin derken nazar değmesin anlamında" yazarak özür diledi.

Bu konuşmaların ardından diğer takipçilerden biri Şikel`e, "Niye bu kadar atarlısınız. Bu halk her şeye rağmen sizi bağrına bastı biraz daha hoşgörülü olun yorumlara"  yazdı.

Çağla Şikel bu mesajların ardından şunları yazarak takipçilerine seslendi:

Beni lütfen şöyle olun, böyle olun diye kalıplaştırmaya çalışmayın. Ben tekim her şeyimle benim karakterimde başka biri var mı? Yok… Sizden de yok. Buradaki herkes tek… Olması gereken ne? Kime göre, neye göre… İnsanları yargılamayın lütfen. Bırakın herkes kendi duygularıyla özgür yaşasın… Her şeye rağmen derken??? Atarlıyım hanımefendi mutsuz insan sevmiyorum burada sadece sevenlerimle olmak istiyorum sizce sorun var mı? Gerisini elimden geldiği kadar engelliyorum, mutsuz, kompleksli insanlarla yaşamak istemiyorum…"

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI