Ana SayfaYaşamÇakma Polisler Boxer Ön Gösterimi

Çakma Polisler Boxer Ön Gösterimi

Boxerdergisi.tv ayrıcalığıyla `Çakma Polisler` (Let`s Be Cops) filmini herkesten önce izlemeye ne dersiniz? Boxer şanslı okuyucularının da katılabileceği bir ön gösterime ev sahipliği yapacak. 

Yayın tarihinden önce hafta içi bir gün 19:00`da Metrocity sinemalarında gerçekleşecek olan Boxer ön gösteriminde 30`lu yaşlarında iki adamın yanlışlıkla giyilen bir üniforma ile hayatlarının değiştiğine ve onların komik hikayelerine tanık olacağız. 

Boxer ön gösterimine çift kişilik davetiye kazananlardan biri olmak için ise yapılması gereken şey  Boxer`ın twitter adresi twitter.com/boxerdergisi takip etmek ve sorulan sorulara #boxeröngösterim hashtagi ile doğru cevap veren ilk 15 kişi arasında olmak! Hemen siz de Boxer`ın twitter hesabını takibe alın, Çakma Polisleri sevdiğiniz bir kişiyle ön gösterimde izleme şansını yakalayın!

Filmin konusu:

2 yakın arkadaş Justin ve Ryan maskeli balo sandıkları bir partiye gider ve zaten berbat olan hayatlarında bir dalga konusu daha olmayı başarırlar fakat sokakta yürürken bu üniformanın verdiği nimetleri farkederler. Bedava içki, insanların emirlerine uymaları, kadınların ilgisi, korkulan adam olmaları ..

Bir süre sonra Ryan polis arabası, telsiz ve siren alarak işi büyütmeye karar verir. Ama olaylar pek de hayal kurdukları gibi gitmez. 2 kafadar kendilerini kötü polisler ve kötü adamların içerisinde kedi fare oyununda bulurlar.

Oyuncular: James D’Arcy, Nina Dobrev, Jake Johnson, DamonWayans, Jr., Andy Garcia, RobRiggle, Yönetmen: LukeGreenfield
Yardımcı yazar ve yapımcı : Nicholas Thomas
Vizyon Tarihi: 22 Ağustos 2014 (1s 44dk)
Tür: Aksiyon, Komedi

Fragman:

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI