Ana SayfaModaCalvin Klein'ın Yeni Kreatif Direktörü Raf Simons

Calvin Klein’ın Yeni Kreatif Direktörü Raf Simons

Dior‘la olan 1 yıllık gizlilik anlaşması sebebiyle, Raf Simons‘ın Calvin Klein‘a geçişi uzun süredir sadece dedikodu statüsündeydi. Ancak geçtiğimiz gün bahsedilen anlaşmanın sona ermesiyle, resmi açıklama yapıldı.

Calvin Klein’ın CEO’su Steve Shiffman Facebook üzerinden yaptığı açıklamasında; “Raf Simons’ın kreatif direktör olarak bize katılması, Calvin Klein için son derece önemli yeni bir çağın başlangıcını ifade ediyor. Bay Klein’in başında olduğu günlerden beri, marka tek bir yaratıcı görüş tarafından yönetilmemişti ve eminim ki bu karar Calvin Klein’ı ileri götürecek ve geleceğinde önemli bir etkisi olacak. Raf’ın ayrıcalıklı katıkıları modayı bugün gördüğümüz ve bildiğimiz haline getirmiştir ve onun yönlendirmesi altında Calvin Klein global bir yaşam tarzı markası olarak yerini sabitleyecektir.” dedi.

Bay Klein, Simons’ın markaya gelmesi üzerine birkaç ipucunu Haziran’da yaptığı bir röportajda vermişti: “Umduğum bir şeyi yapıyorlar, benim yerime başka birini alıyorlar. Tek bir vizyonla her yaratıcı alanı gözetecek birini buldular. Bir anlaşma altında olduğu için henüz duyurmadılar ama bütün endüstri kim olduğunu biliyor.

Markanın yaptığı resmi açıklamaya göre Simons Calvin Klein CollectionCalvin Klein PlatinumCalvin KleinCalvin Klein JeansCalvin Klein Underwear ve Calvin Klein Home markalarından sorumlu olacak. Marka, açıklamasında Raf Simons’ın rolünü “Kreatif direktör rolünün parçası olarak, Simons tasarım, uluslararası reklam ve iletişim ve görsel hizmetlerin hepsini gözetleyecek. Simons’ın ilk koleksiyonları 2017 Sonbahar sezonunda piyasaya çıkacak.” şeklinde belirtti.

Raf Simons ise endüstri hakkında “Yıl içerisinde 6 adet şov yapınca bütün sürece zaman kalmayabiliyor. Teknik olarak evet, örnekleri yapan kişiler dikişi de yapıyor, yapabilirler. Ama fikirlerin kuluçkaya yatma zamanı olmuyor ve bu bekleme dönemi çok önemli. Bir fikri denediğinizde, önce düşünüp sonra bir hafta boyunca kenara koyup beklemeyi isteyebilirsiniz. Ama bütün koleksiyonlar için çalışan yalnızca bir takım insan olunca bu mümkün olmuyor. Ne yapacaksınız, saat 8’i gösterdiği anda ofisten çıkacak mısınız? Tabii ki hayır, gece 12’ye kadar kalıp çalışmanız gerekiyor. Hayat böyle.” demişti.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI