Ana SayfaModaCalzedonia Group’tan Black Friday Fırsatları

Calzedonia Group’tan Black Friday Fırsatları

Calzedonia Group bünyesinde bulunan dünyanın en çok tanınan İtalyan çorap markası Calzedonia, zarafeti temsil eden İtalyan iç giyim markası Intimissimi ve en yüksek kalitede kaşmiri en ulaşılabilir fiyatlar ile sunan İtalyan kaşmir markası Falconeri 26 Kasım’dan 28’e Kasım’a kadar avantajlı fiyatlar sunuyor.
Intimissimi seçili iç giyimlerde ve Cotton-Silk koleksiyonunda %50’ye varan indirimler sunarken, diğer kapsül koleksiyonlarında %30’luk indirim fırsatı sunuyor. Calzedonia ise seçili bacak giyim ürünlerinden, çoraplara ve taytlara kadar %50 indirimli olarak sunuyor. Falconeri ise seçili ürünlerde %70’e varan sıra dışı indirim avantajları sunuyor.
26 – 28 Kasım 2021 tarihlerinde Black Friday’e özel, Calzedonia Group’un markalarının sunduğu sıra dışı indirim avantajları ile gardrobunuzu yeni baştan yaratabileceksiniz.
Pazardaki 25 yılı aşkın deneyimi sayesinde Calzedonia Group, Türkiye’deki Intimissimi, Intimissimi Uomo, Calzedonia ve Falconeri markaları ile liderlik konumunu sürdürmeye devam ediyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI