Ana SayfaMagazinCannes 2015: İlk günün `en`leri

Cannes 2015: İlk günün `en`leri

68. Cannes Film Festivali, uzun bir aradan sonra ilk kez kadın bir yönetmenin filmi `La Tete Haute` ile açılış yaptı. 24 Mayıs`a kadar sürecek olan festivalde şıklık yarışı dün başladı. Biz de ilk günün değerlendirmesini ayrı bir heyecanla yapmak istedik.

Öncelikle gecenin en şık kadınından başlamak istiyoruz. Armani Prive elbisesi ile gecenin en ihtişamlı isimlerinden olan Julianne Moore`a biz bayıldık! Saçı, makyajı ve zümrüt küpeleri ile görünümünü tamamlayan Julianne Moore, bakalım önümüzdeki günlerde nasıl karşımıza çıkacak. 

Bir diğer dikkatimizi çeken kare ise henüz tören başlamadan Naomi Watts`ın paylaştığı fotoğraf. Biz bu fotoğrafa bayıldık! Günün en güzel karesi olmasına karar verdik. Naomi Watts`ın eteklerine oturan 2 oğlu, tüm kırmızı halı fotoğraflarına bedel! Ayrıca Naomi Watts da gecedeki favorilerimizden biriydi. Hem elbisesi, hem saç ve makyajı ile Julianne Moore ile arasında ikilemde kalmamıza sebep oldu. 

Yine kırmızı halıdan devam edecek olursak, gecenin en güzel beyazını açıklamak istiyoruz: Doutzen Kroes. Evet Karlie Kloss da güzel sayılabilirdi fakat onu ayrı bir başlıkla incelemeyi tercih ettik. En farklı tasarım elbise dalından. Karlie Kloss`a ait olan beyazlı gümüşlü, tulumumsu elbise Atelier Versace imzalı. Elbiseyi güzel taşıdığını inkar edemeyiz. Farklıydı ve hoştu. Yine de favori beyazımız Doutzen Kroes oldu. Makyajını da es geçmek olmasın. Dumanlı gözleri sarışın güzele oldukça yakışmıştı.  

Şimdi biraz daha eğlenceli, renkli bir kareye sebep olan Viann Zhang`a bakalım. Biz Viann Zhang`ın elbisesini gecenin en sıradışı elbisesi seçtik. Üstelik dramatik makyajı ve farklı toplanmış saçları ile de Zhang bu sıfatını destekledi. Tabii bu elbisesi ile Met Gala`ya gitmiş olsaydı her şey daha mantıklı gelebilirdi, diye de düşünmeden edemedik. Yine de bu cesur kostümü için kendisini tebrik ediyoruz. (Altta sağda)

Hazır renklere alışmışken gecenin bir diğer renkli ismi Lupita Nyong`o`u inceleyelim. Gecenin en uçuş uçuş elbisesi kesinlikle Lupita Nyong`o`ya aitti. Kırmızı halı boyunca eteklerini havalandıran Nyong`o, yine saçıyla, makyajıyla ve yeşil Gucci elbisesi ile ışıldıyordu. Ve yine çok beğenildi. Bu kız ne yapsa oluyor diye düşünmekten kendimizi alamıyoruz. (Üstte solda)

Şimdi gelelim gecenin en asil ismine.. Fransız sinemasının en tanınmış aktrislerinden biri olan Catherine Deneuve`den başka kim olabilir ki? Asaleti ve zerafeti ile gecenin en asil ve en kıdemli ismi tabiki Catherine Deneuve oldu. Jean Paul Gaultier imzalı elbisesi ile, hem modern hem de ağır havayı yakalamış. Biz bayıldık.

Hazır asaletten bahsetmişken konuyu Natalie Portman`a bağlamak çok zor olmasa gerek. Yine sade bir elbise ile geceye katılan Portman tercihini bu kez Christian Dior elbiseden yana kullandı. Dolayısıyla gecenin en klasik ismi olmaya hak kazandı. Yeni filmi için çok zayıfladığı da gözümüzden kaçmadı. Güzel oyuncu son haberlere göre Johnny Depp`in kızını canlandıracak. Merakla bekliyoruz.

Bu kadar kıyafet yeter. Biraz da saç ve makyajlara bakalım. Öne çıkan çok farklı bir makyaj yok aslında; Lupita`nın mor ruju ve Sienna`nın kırmızı ruju dışında doğal makyajın ön planda olduğu bir kırmızı halı olduğunu söyleyebiliriz. Bu nedenle en iyi makyaj olarak sınırlandırmaktansa, en iyi saç ve makyajı ele almak istedik. Ve sonuç: Sienna Miller. Sienna Miller`ın editörlerimizin torpilliler listesinde olduğunu kabul ediyoruz, fakat yine de adaletli bir seçim olduğunu söyleyebiliriz. Miller, güzel yüzünü öne çıkaran toplu saçları, ince eyeliner`ı ve kırmızı ruju ile göz kamaştırıcı görünüyordu. Ayrıca lacivert Lanvin elbisesi de makyajı ile oldukça uyumlu görünüyordu. 

Bir diğer favorimiz ise Bar Refaeli. Gecenin en güzel yüzü olarak kendisini seçiyoruz. Yüzünde neredeyse yok gibi görünen doğal bir makyajla, bebeksi yüzünü ön plana çıkaran Refaeli, sadeliği ile herkesi kendine hayran bırakmayı başardı. Beyaz elbisesi ile de sadeliğine masumiyet katan güzel yıldız elbisede tercihini Roland Mouret`ten yana kullandı. 

Son olarak, gecenin en iyi ikilisi olarak Sienna Miller ve Jake Gyllenhaal`ı seçiyoruz. Evet Sienna Miller torpilli fakat geçtiğimiz gün ne çiftler gördük, yine de böylesini görmedik. Fotoğrafçılar da fark etmiş olmalılar ki, ikilinin geçtiğimiz günden çok fazla fotoğrafı var. Jüri üyesi olan bu ikili samimi pozları ile dikkatleri üzerlerine çekti. Neyseki Sienna Miller evli.. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI