Ana SayfaGüzellikCansu Dere`nin saçları için vazgeçilmezi

Cansu Dere`nin saçları için vazgeçilmezi

Cansu Dere`yi stili, makyajı ve Instagram fotoğraflarıyla çok seviyoruz. Dünyayı gezmeyi, yeni yerler keşfetmeyi seven; kendine güvenen duruşuyla beğeni toplayan güzel oyuncu etkileyici ve sağlıklı saçlarıyla da dikkatleri çekiyor. Cannes film festivali nde kırmızı halıda göz kamaştıran Cansu Dere katıldığı davetlerde olduğu kadar günlük hayatında da saçlarını bakımlı sağlıklı ve güçlü kullanmayı başarıyor.

Yıllardır uzun saçlarıyla tanıdığımız oyuncunun saçlarının bakımı için de ufak tüyoları var. En içinden çıkılmaz durumlarda bile çözümü hep kendisi bulduğunu anlatan güzel oyuncu, saçları için öncelikle Elseve Komple Onarıcı 5’ten destek alıyor.

“Fön, maşa gibi günlük basit işlemlerle yıpranan saçlar, özellikle yaz aylarında işin içine deniz, kum ve güneş de girince daha da fazla bakıma ihtiyaç duyuyor. Son üç senedir Elseve Komple Onarıcı 5 kullanarak saçlarımdaki yıpranmayı önlüyor ve saç bakımımı tamamlıyorum” diyor Cansu Dere.

Elseve Komple Onarıcı 5 serisiyle saçlarını kökten uca onararak, hiç işlem görmemiş gibi sağlıklı görünüme kavuştuğunu da söyleyen Cansu Dere, saçlarının bu sayede kusursuz göründüğünü de ekliyor.

Bu yaz, Elseve Komple Onarıcı 5 serisinden yeni kırık uç karşıtı ürünü de kullanmaya başladığı anlatan Cansu Dere yoğun onarıcı bakım kremi için "Tanıştığımdan beri gerçekten favori ürünüm oldu, o kadar kolay kullanımlı bir ürün ki, durulamaya bile gerek yok" diyor.

L’Oréal Paris’in kırık uçlara özel çıkardığı Yoğun Onarıcı Bakım Kremi, saç tellerini ve saç uçlarını yoğun şekilde onararak saçlara daha canlı ve sağlıklı bir parlaklık kazandırıyor. Kremsi yumuşak dokusu ve çok güzel bir kokusuyla kırık uçlara karşı kesin bir çözüm sunuyor. İster yaz tatili, ister yurtdışı gezisi dünyanın neresinde olursanız olun, siz de Cansu Dere gibi Elseve Komple Onarıcı 5 serisiyle saçlarınıza ihtiyacı olan bakımı yapabilirsiniz.

L`Oréal Elseve, Komple Onarıcı 5, Yoğun Onarıcı Bakım Kremi, 100 ml, 14,99 TL 

* Bu bir ilandır.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI