Ana SayfaMagazinCara Delevingne Yaşadığı Tacizi Instagram Hesabından Anlattı

Cara Delevingne Yaşadığı Tacizi Instagram Hesabından Anlattı

Hollywood yapımcısı Harvey Weinstein’in cinsel tacizde bulunduğunu ünlü oyuncuların sayısı artıyor. Son olarak  Cara Delevingne, Weinstein tarafından yıllar önce uğradığı tacizi Instagram hesabından anlattı.

Instagram hesabından Weinstein’la yaşadıklarını anlatan İngiliz model, ünlü yapımcıyla bir otelin lobisinde buluştuğunu, ardından kendisini odasına çıkardığını ve burada kendilerini bir kadının beklediğini aktardı. Weinstein’ın bu kadınla öpüşmesini söylediği Delevingne, bir anda şarkı söylemeye başlayarak zor durumdan kurtulduğunu, odadan çıkmaya çalışırken ise yapımcının kendisini öpmeye çalıştığını belirtti. Fakat bunlara rağmen İngiliz model, Weinstein’ın ‘Paper Towns’ ve ‘Tulip Fever’ adlı filmlerinde rol alabildiğini ve bundan suçluluk duyduğunu söyledi.

Üstelik bu Harvey Weinstein’in ilk taciz olayı değil.. Bundan önce Hollywood’un birbirinden ünlü kadınlarına da bu tarz çirkin tekliflerde bulunmuş.

*İtalyan aktris Asia Argento 1997 yılında 21 yaşındayken Paris’te yapımcı Harvey Weinstein’in tecavüzüne uğradığını iddia etti. Weinstein’in kendisini otel odasına davet ettiğini ve burada tecavüze uğradığını ileri sürdü.

*Weinstein’ın tacizine uğradığını ileri sürenlerden biri de Fransız oyuncu Lea Seydoux oldu. Guardian’a konuşan Seydoux, birlikte Paris’te bir moda etkinliğine katıldıktan sonra Weinstein’ın bir otele gitmekte ısrar ettiğini söyledi. Fransız oyuncu, “Hayır demek zordu çünkü o çok güçlü. Ben oyuncuyum, o yapımcı. Bu hiçbir zaman işle ilgili olmayacaktı. Başka niyetleri vardı. Bunu görebiliyordum. Tüm gece boyunca benimle flörtleşip bana gözlerini dikti, sanki bir et parçasıymışım gibi” diye anlattı. Seydoux, oyuncunun kariyeri hakkında konuştukları sırada bir anda ünlü yapımcının üstüne atlayıp kendisini öpmeye çalıştığını anlattı. Weinstein’ın kontrolünü kaybettiğini söyleyen Seydoux, “1’den fazla denedi. Onu ittim. Sanırım ona direndiğim için bana saygı gösterdi” dedi.

*Angelina Jolie  de Times’a olayı şöyle anlatmıştı: ‘1998’de Weinstein’ın tacizine uğradım ve bir daha asla onunla çalışmadım. Diğer kadınları ona karşı uyardım.’
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI