Ana SayfaModaCeketlerin Efendisi: Balmain

Ceketlerin Efendisi: Balmain

Önce Olivier Rousteing`i biraz tanıyalım. 1986 yılında Fransa`da doğan Olivier, Bordeaux`da büyüyüp daha sonra eğitimi için Paris`e taşındı. The Ecole Superieure des Arts et Techniques de la Mode (ESMOD)`ta eğitim alan genç tasarımcı 2003 yılında ise Roberto Cavalli ile çalışmaya başladı. 26 Nisan 2011 yılında, yani 25 yaşında iken, Balmain`den kreatif direktörlük teklifi alan Olivier, kariyerini Balmain`de devam ettirmeyi seçti. 

Diğer taraftan Christophe Decarnin Balmain`de oldukça başarılı işlere imza atmıştı ve Olivier`dan beklentiler yüksekti. Balmain iddialı ve pahalı bir marka olduğundan dolayı bunun hakkını veren tasarımlar şarttı. İlk koleksiyonunu İlkbahar-Yaz 2012`de modaseverlerin beğenisine sunan Olivier, herkesten tam not almayı başarmıştı (yanda ilk defileden fotoğrafı görebilirsiniz). Sonrasında işler çorap söküğü gibi geldi. Ünlü yıldızlarla da iyi ilişkiler kurmayı başaran Olivier, şu an 29 yaşında ve kariyerinin doruklarında diyebiliriz.

Gelelim güzel ceketlerin sırrına! Geniş omuzlar, vatkalar, işlemeler derken Balmain`in müthiş kalıpları ve ulaşılmaz fiyatları onu bu işte rakip tanımaz bir hale getirdi. Klasik ceketlerden, yeleğe, yelekten, elbiseye her parçası ile modaseverleri kendine bağlamayı başaran bu marka beklentileri çok çok yükseltti. Artık Olivier`ın daha çok çalışması şart oldu. 2015-2016 Sonbahar-Kış defilesi ile son koleksiyonuyla da modaseverleri tatmin etmeyi başaran Olivier`a gelecekteki çalışmalarında başarılar dilemekten başka diyecek bir söz bulamıyoruz. 

Balmain`in muhteşem yeni sezon ceketlerini, eski defilelerden kareleri ve ünlülerin Balmain tasarımları ile fotoğraflarını görmek için fotogalerimize tıklayın!

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI