Ana SayfaGündemCem Yılmaz Beykozlu Mozart'ı Ziyaret Etti

Cem Yılmaz Beykozlu Mozart’ı Ziyaret Etti

İstanbul’un Beykoz semtinde yaşayan ve dünyaca ünlü besteci Mozart ile aynı müzik kulağına sahip olan 19 yaşındaki otizmli Yunus Yazar, İstanbul Üniversitesine kabul edilmesinin ardından kendisine burs sözü veren ünlü sanatçı Cem Yılmaz ile bir araya geldi. Yazar, yaşadığı engelin kaldırılması ve üniversite kapılarının kendisine de açılması için destek veren herkese teşekkür etti.

 Yılmaz, daha önce Twitter adresi üzerinden destek olmak istediğini ifade ettiği otizmli Yunus Yazar ve müzik öğretmeni Özgen Zeybek ile İstanbul Üniversitesi (İÜ) Devlet Konservatuarına kabul edilen Yunus’un üniversite yaşamı boyunca desteklenmesine yönelik neler yapılabileceğini konuştu. 
Cem Yılmaz, görüşmeye yönelik yaptığı değerlendirmede, “Öğretmenimizle Yunus’un eğitim bursu ile ilgili planlamamızı yaptık. Neşeli ve müzikli, çok güzel dakikalar geçirdik. Çok mutlu oldum.” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Yunus’un önceki günlerde ünlü besteci ve piyanist Tuluyhan Uğurlu ile de görüştüğü ve Uğurlu’nun da Yunus ile konservatuar eğitimi boyunca ilgileneceğini belirttiği öğrenildi.
 

Yunus Yazar, Cem Yılmaz ile görüşmesinin ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaşanan gelişmelerin kendisini çok mutlu ettiğini, hayallerinin gerçek olduğunu dile getirdi.

Cem Yılmaz Twitter hesabından şu mesajı paylaştı: “Sevgili Yunus’u ziyaret ettik Özgen hocamızla.Yunus bu sene konservatuarlı oluyor kendisine başarılar diliyorum.”

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI