Ana SayfaYaşamCem Yılmaz`ın yeni filmi Ali Baba ve 7 Cüceler

Cem Yılmaz`ın yeni filmi Ali Baba ve 7 Cüceler

Cem Yılmaz `Pek Yakında`dan sonra yeni filminde de Pepsi ile işbirliğine gitti. Bugün Twitter üzerinden yeni filmi `Ali Baba ve 7 Cüceler`in duyurumunu yapan Cem Yılmaz, Pepsi ile bir de kampanya başlandı.  

Bu kampanyada Cem Yılmaz sosyal medyadan insanları Pepsiilegorelimseni.com adresi üzerinden sunulan görevleri tamamlamaya çağırıyor. Görevi en yaratıcı şekilde tamamlayacak olan katılımcılara da filmde yer alma fırsatı biliyor. 

Kampanyanın yeni filmin adının doğru tahmin edilmesini içeren ilk görevinin ardından gelinen yeni aşamasında, katılımcılardan bir Türk filmi karakterini seçmeleri ve rol aldığı bir filmden bir sahneyi canlandırmaları isteniyor. Yeteneğini 15 Mayıs gece yarısına kadar Twitter‘da #GörelimSeni etiketiyle paylaşanlar arasından seçilecek 10 kişilik kısa listedeki katılımcılar, Bulgaristan’da filmin çekimlerinin gerçekleştiği seti ziyaret etme şansı yakalayacak. Bu kısa listeden Cem Yılmaz’ın bizzat seçeceği bir kadın ve bir erkek katılımcı ise filmde konuk oyuncu olarak yer alacak.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI