Ana SayfaYaşamCennetten Bir Köşe: Ortunç Club Ayvalık

Cennetten Bir Köşe: Ortunç Club Ayvalık

Yaz bitmiş olabilir ama hala bir yerlere gidip hafta sonu kaçamağı yapmak istiyorsanız sesimize kulak verin; Ortunç tüm beklentilerinizi karşılamak üzere sizleri bekliyor. Son yıllarda popülerleşen Balıkesir`in Ayvalık ilçesinin nezih adası Cunda`da hizmet veren Ortunç`un keşfi 1960 yıllarına kadar dayanıyor.

Yeşillenen oteller sertifikalı mavi bayraklı koyda hizmet veren Ortunç gereken kriterleri yerine getirerek “Green Key” sertifikasını da almaya hak kazandı. Ortunç’un sahip olduğu Green Key sadece, ekolojik olarak duyarlı ve sorumlu bir işletme yaratarak kaynak ve enerji tüketimini azaltan işletmelere veriliyor.

Cunda Tabiat Parkı’nın Midilli’ye bakan ucunda, maviyle yeşilin buluşma noktasında kurulan Ortunç  bölgesinin ‘ilk mavi bayrak’lı plajına ve ‘ilk yeşillenen’ otel sertifikasına sahip.Şimdi bu sertifikalara “Green Key” de eklendi. 

Ortunç’ta  servis edilen yiyeceklerin çoğu Tunç Ailesi’nin Dikili yakınlarındaki çiftliğinden geliyor. Ortunç’un mutfağını, Ege ve dünya yemeklerinin usta ismi Şef Ulaş Aslan ve ekibi yönetiyor. Ortunç misafirleri özel üretilen zeytinyağından, ev yapımı reçellerine kadar birbirinden doğal ve lezzetli tatları bir arada yaşıyor. Otelde tüketilen diğer ürünler ise, yöredeki esnaftan sağlanarak, aynı zamanda bölgenin kalkınmasına da katkıda bulunuluyor.

Tümü yenilenen 4’ü suit toplam 40 odayla hizmet veren Ortunç Edremit Havaalanı’na 25 dakika uzaklıkta. Ortunç’a Bora Jet’in düzenli uçuşları ile İstanbul’dan 1,5 saatte ulaşmak mümkün.

Fotogaleriye tıklayarak bu güzel cennetin fotoğraflarını görebilir ardından buraya tıklayarak rezervasyonunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI