Ana SayfaYaşamChampion mama ile hayvanlarınızı soğuklardan koruyun

Champion mama ile hayvanlarınızı soğuklardan koruyun

Türkiye’nin ilk premium kedi – köpek maması Champion, aktif ve çalışan köpekler için ürettiği “Dana Etli Aktif ve Çalışan Köpek Maması” ile soğuk kış günlerinde sevimli dostlara ihtiyaç duydukları tüm besin maddelerini tek seferde sunuyor.

“Büyük dostluklar iyi beslenmelidir” anlayışı ile sevimli dostlara en kaliteli ürünleri sunan premium Champion, yüksek kalitedeki hayvansal proteinleri zengin olan bu mama ile köpeklere tam ve dengeli beslenme sunarak onların genel sağlığını ve ideal vücut ağırlığını korumasına yardımcı oluyor.

İçindeki dana eti çeşitli tahıllar, hayvansal yağlar, kurutulmuş şeker pancarı, pirinç, hayvansal ve bitkisel protein ekstraktları, mayalar, aromalar, mineraller, antioksidanlar, koruyucular, vitaminler, schizochytrium limacinum, kondroitin sulfat, glukosamin, organik selenyum, organik çinko, yucca ekstraktı, biotin ile sahip olmasına yardım ediyor. Champion mamalar köpeklerin her zaman dinç ve enerjik kalmasını ve onunla geçireceğiniz keyifli anları daha fazla olması için çalışıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI