Ana SayfaModaChanel'in Yeni Elçisi Charlotte Casiraghi Oldu

Chanel’in Yeni Elçisi Charlotte Casiraghi Oldu

Chanel’in yeni marka elçisi ve sözcüsü Charlotte Casiraghi olarak duyuruldu. Çocukluğundan bu yana Chanel modaevi ile bağı bulunduğunu söyleyen Casiraghi, geçtiğimiz yıl düğününde de Chanel Couture bir gelinlik tercih etmişti. Ve nihayetinde bu bağ, elçilikle taçlandırılıyor.

Ancak daha önceki marka elçiliklerine benzemeyen daha kavramsal bir bakış açısı hakim olacak bu profesyonel birliktelikte. Casiraghi, kreatif direktör Virginie Viard ile birlikte 2021 boyunca “Les Rendezvous littéraires rue Cambon” adı altında bir dizi etkinliğe ev sahipliği yapacak. Kadınların özgürlük hareketinde önemli role sahip yazarlar bu etkinliklerin odak noktası olacak. Bu fikrin esin kaynağı ise Gabrielle Chanel’in bir zamanlar kendi evinde ev sahipliği yaptığı edebiyat sohbetleri. Her etkinlik Chanel’in web sitesinde ve sosyal medya hesaplarında yayınlanacak. İlk etkinlik 26 Ocak’ta gerçekleşecek.
 

Casiraghi marka elçiliği ile ilgili, “Benim katkım sadece ilham değil, ileten biri olmak. Günümüz modası bu ifade gücüne sahip ve kültürü daha da ileriye taşıyabilir.” ifadesini kullanıyor.

Charlotte Casiraghi modaevinin 2021 İlkbahar/ Yaz kampanyası için fotoğraf ikilisi Inez van Lamsweerde ve Vinoodh Matadin‘e poz verecek. 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI