Ana SayfaModaChiara Ferragni’nin Koleksiyonu Sunglass Hut’a Özel Olarak Satışa Sunuldu

Chiara Ferragni’nin Koleksiyonu Sunglass Hut’a Özel Olarak Satışa Sunuldu

“Bu özel koleksiyon için perakende şirketi olarak Sunglass Hut’ı tercih etmemde markayla olan geçmişimin önemli bir rolü oldu. Harika bir deneyimdi ve bu yeni tasarımları sergilemek beni çok mutlu etti,” dedi Chiara Ferragni. “Güneş gözlükleri her zaman gardırobumun vazgeçilmez bir parçası olmuştur. Bu koleksiyonu hazırlarken tasarımlarımın her kıyafeti daha da öne çıkartacak aksesuarlar olması benim için çok önemliydi.”

Koleksiyonda, ilki dört renk seçeneğine, ikincisi üç renk seçeneğine sahip iki özel siluet yer alıyor. İki çerçeve tasarımı da çarpıcı ve klasik görünümleriyle modern bir havaya sahip. İlk tasarım, “COOL EYE”, daha yapısal görünümü ve havasıyla klasik kedi gözü biçimli çerçeveye yeni bir yaklaşım getiriyor. İkinci tasarım “BOLD EYE”, yumuşak köşeli uzatılmış bir dikdörtgen görünümünde. Bu eşsiz çerçeveler ilhamını Chiara’nın beğendiği şık, alışılmadık çerçevelerden alıyor. Koleksiyonda her iki sapın dış kısmında da Chiara Ferragni logosu yer alacak.
Ferragni şöyle diyor, “Birçok moda tutkunu gibi ben de kıyafetlerimin görünümünü güzelleştirecek aksesuarlar arıyorum. Sürekli her tarza mükemmel uyan güneş gözlükleri arıyorum ve bu çerçeveler tam da bunu başarıyor. Onları taktığımda hem rahat hem sofistike hissediyorum ve farklı ortamlara uygun renk seçenekleri olmasına bayılıyorum. Hayatıma ve kişisel stilime ne kadar uygun olduklarını bilmek bu koleksiyonun yaratıcı sürecinde yönümü belirlerken oldukça etkili oldu.”

“Birçok farklı yüz biçimine, kişisel moda stiline ve farklı kişiliklere uygun bir güneş gözlüğü koleksiyonu hazırladığım için çok mutluyum,” diyor Ferragni. “Sunglass Hut ile birlikte çalışarak bu özel koleksiyonu onların belirlediği satış merkezlerinde piyasaya sürmek harikaydı. Süreç boyunca ortaklıkları harikaydı ve bu koleksiyonun piyasaya sürülmesi aşamasındaki yoğun çalışmaları için minnettarım.”

Tasarımların özel paketi, Chiara Ferragni logosuna sahip parıltılı, pembe bir kutu. Markanın DNA’sının bir parçası haline gelmiş parıltılı, pembe yazı Ferragni ve yıllar içinde markasının büyümesini izleyen birçok sadık müşteri ve hayran için duygusal bir dokunuş ekliyor.

Koleksiyon Türkiye’de CITY’S Nişantaşı Sunglass Hut mağazasında satışta.

KOLEKSİYON “COOL EYE” Tasarımı – HU4007 Bu kedi gözü biçimli güneş gözlüğü rahat kullanımlı tasarımına modası geçmeyen ve çok yönlü bir dokunuş ekliyor. Dört farklı renk seçeneğiyle sunuluyor: siyah, parıltılı pembe, pembe ve mavi çerçeveyle incelikli siyah camlar. İki sapın da dış kısmında Chiara Ferragni logosu, iç kısmında “Chiara Ferragni Collection” logosu yer alıyor.

“BOLD EYE” Tasarımı – HU4008 Yumuşak, yuvarlak köşelere sahip bu uzatılmış dikdörtgen güneş gözlüğü şık ve sofistike bir havalı kız görünümü sunuyor. Üç farklı renk seçeneğiyle sunuluyor: beyaz, parıltılı gri veya yeşil çerçeveyle incelikli siyah camlar. İki sapın da dış kısmında Chiara Ferragni logosu, iç kısmında “Chiara Ferragni Collection” logosu yer alıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI