Ana SayfaModaChristian Louboutin x Star Wars

Christian Louboutin x Star Wars

Daha önce Cinderella (2012) ve Maleficent (2014) filmlerinin vizyona girmesini kutlamak amacıyla Walt Disney Studios ile başarılı işbirliklerine imza atan Christian Louboutin, bu kez Star Wars destanının büyük merakla beklenen yeni filmi Star Wars: The Last Jedi için yine stüdyoyla çalıştığını duyurdu.

Bu yılın başlarında Lucasfilm tarafından San Francisco’ya davet edilen tasarımcı, Star Wars serisi için VFX ve animasyona liderlik eden yenilikçi stüdyo Industrial Light & Magic’te (ILM) ağırlandı. Burada Star Wars serisinin Başkan Yardımcısı ve İcracı Kreatif Direktörü Doug Chiang ile yapılan görüşmelerde “Nomad Shoemaker” (Göçebe Ayakkabıcı) adı verilen başyapıtın fikri doğdu. Sonuçta Christian Louboutin ve Star Wars ekiplerinin hayal gücü ve becerisiyle yaratıcı ve yenilikçi ayakkabılar ortaya çıktı. 

Christian Louboutin işbirliği hakkında şunları söyledi: “Disney’in Star Wars ile ilgili olarak beni davet etmesini hiç beklemiyordum ve çok şaşırdım. Ama sürprizleri severim ve bu davet de ilgimi çekti. İlk bakışta Star Wars ile benim evrenlerim birbirinden uzak görünüyordu ama kırmızı gezegen Crait’in resimlerini görünce bağlantıyı ve neden beni düşündüklerini hemen anladım. Bir anda aklıma güçlü fikirler ve imgeler geldi.”
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI