Ana SayfaDüğünChristofle Evlilik Listesi Hizmeti

Christofle Evlilik Listesi Hizmeti

Avrupa’da uzun yıllardır süregelen evlilik listesi geleneği Türkiye’de Fransız yaşam biçiminin vazgeçilmez sembolü Christofle’da sunuluyor. Christofle, sunduğu evlilik listesi servisinde hiç bir limit sınırlaması uygulamayıp, evlenecek çiftin tercihileri doğrultusunda ürün seçimine yön veriyor.

Düğünden en az bir ya da iki ay önce evlenecek çiftin Christofle mağazasını ziyareti ile evlilik listesi hazırlığı başlamış oluyor. Deneyimli danışmanlar eşliğinde mağazadaki ürünlere ek olarak kataloglardan tüm ürün ve modellere bakarak çiftin ihtiyaçları olan ve hayallerini süsleyen ürünler belirlenerek liste oluşturuluyor. Evlilik listesi hazırlarken dikkat edilmesi gerekenlerin başında dekoratif ve ihtiyaç ürünlerinin öncelik sırasının belirlenmesi geliyor. Sonrasında ise tüm Christofle mağazalarında bulunan düğün panosuna evlenecek çiftin isimleri ekleniyor.
Evlilik listesinin olmazsa olmazları çatal bıçak takımları, yemek setleri, bardaklar ve farklı boylarda tepsilere ek olar çiftlerin yeni evlerinde mutlaka ihtiyacı olduklarının arasında vazolar, sofra aksesuarları geliyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI